Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Gólmanovi FC Janov zdemoloval Ferrari umývač áut!

812 Superfast je v podstate najvýkonnejší model v histórii značky z Maranella.

Profesionálny futbalový brankár v službách talianskeho klubu FC Janov Federico Marchetti prišiel počas tréningu o svoje Ferrari 812 Superfast. Luxusný športiak v hodnote 500.000 USD síce nikto neukradol, ale nabúral s ním umývač áut!

Keď taliansky gólman zo Serie A dával svojho „červeného tátoša“ do umyvárne očistiť a navoskovať, tak ešte netušil, že ho vidí naposledy v jednom celku. Model 812 Superfast je v podstate najvýkonnejšie produkčné vozidlo v histórii značky z Maranella.

Nech to bol ktokoľvek, cestu späť do tréningového centra FC Janov, s tak silným autom nezvládol. Krvavo červený športiak s maximálnou rýchlosťou prevyšujúcu 211 mph našli náhodní pozorovatelia zapichnutý prednou časťou zdemolovanej karosérie do zvodidiel v obytnej mestskej časti.

Pri nepríjemne vyzerajúcej havárii červené Ferrrari okrem bezpečnostnej bariéry „zneškodnilo“ respektíve poškodilo ďalších päť zaparkovaných vozidiel. Zranený však našťastie nikto nebol. Aj preto zrejme zostal Marchetti pri svojich komentároch na sociálnych sieťach nad vecou. Celú situáciu pomáhali riešiť okrem policajtov aj záchranári.

“Je mi veľmi ľúto, čo sa stalo. Vďaka bohu sa však nikto nezranil, a to je najdôležitejšie,“ napísal na Instagram Marchetti, ktorý vzápätí pridal aj skúsenosti s menej príjemnou realitou. „Prečítal som si mnoho nepekných a nenávistných reakcií na sociálnych sieťach. Nechajme to tak! Dúfam, že už nikdy nebudem musieť čítať nič podobné,“ dodal futbalový gólman.

-jj- zdroj a foto: Manofmany

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov