Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW S 1000 R: Akčný roadster s DNA športovej motorky

Každý motoristický nadšenec už dnes dobre vie, že pod značkou BMW sa neskrývajú len automobily, či elektromobily. A práve divízia zameraná na motorky BMW Motorrad nedávno predstavila nový motocykel BMW S 1000 R.

Nová verzia dala viac emotívny vzhľad roadsteru, ktorý kombinuje s jazdnou dynamikou superšportu. Stroj s pôsobivým dizajnovým jazykom dostal rovnakú techniku ako superšportový model S 1000 RR. „V prípade nového modelu S 1000 R sme sa snažili zachovať prednosti jeho predchodcu a súčasne ho posunúť v oblastiach, o ktorých vieme od motoristických novinárov a zákazníkov. Tým pádom súčasne dokonale využil výhody, ktoré ponúka nová konštrukcia,“ povedal projektový manažér produktu Ralf Mölleken.

Vďaka skutočnosti, že model je osekaný len na to najnutnejšie ponúka nový motocykel S 1000 R nevídanú dynamickú odozvu. Zásluhou maximálneho výkonu 121 kW (165 k), zameraniu na akceleráciu, bezkonkurenčne nízke hmotnosti 199 kg (DIN), štandardne dodávanej výbave v podobe ABS Pro, dynamickej kontrole trakcie DTC, kompletnému LED osvetleniu a ďalším prvkom stanovuje nové S 1000 R v segmente dynamických roadsterů opäť zdvihla latku na vyššiu úroveň.

Nová verzia dala viac emotívny vzhľad roadsteru, ktorý kombinuje s jazdnou dynamikou superšportu

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov