Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Kangoo a Renault Express sú opäť pripravené dobyť trh

Renault Kangoo a Express, oba v osobnej aj úžitkovej verzii, aby vyhovovali širokej škále potrieb zákazníkov.

Vedeli ste, že Renault Kangoo bol na trhu na dnešné pomery neuveriteľný dlho? Až 13 rokov? Nový Renault Kangoo dostal novú podvozkovú platformu a modernú výbavu či jazdných asistentov.

A aký je hlavný rozdiel medzi Expressom a Kangoo? Predovšetkým cena. Tým, že Express je trošku menši, konštrukčne jednoduchší tak bude aj lacnejší. Šepká sa o tom, že Express má nahradiť lacnejšiu Daciu Dokker, ktorá sa na niektorých trhoch predávala ako Renault Kangoo Express.

Kangoo Van

Nové KANGOO VAN chce osloviť hlavne veľké spoločnosti, obchodníkov a remeselníkov, ktorí hľadajú vozidlá na mieru a sú vybavené najnovšími technológiami.

Predok vozidla bol navrhnutý ako úplne nový, má chrómovanú lištu, ktorá je medzi mriežkou chladiča a predným nárazníkom, má výrazne tvarované boky a blatníkmi a teda pôsobí honosnejšie. Jeho celkom nový interiér ponúka horizontálnu palubnú dosku s množstvom úložných priestorov. Nové sedadlá sú komfortnejšie a odolnejšie aj pri intenzívnom využívaní.

Kangoo aj Express prídu na trh na jar 2021.

Nové KANGOO Van ponúka bezkonkurenčnú rozmanitosť karosérií a pohonov. Bude k dispozícii v dvoch dĺžkach, s manuálnou a automatickou prevodovkou, vo verziách diesel, benzín, a tiež 100 % elektrické. Jeho užitočný objem je 3,3 až 3,9 m3 v štandardnej verzii a 4,2 až 4,9 m3 v predĺženej verzii.

Easy Side Access je inovácia, obzvlášť praktická v mestskom prostredí, umožňuje zákazníkovi ľahší prístup k tovaru nech zaparkuje kdekoľvek. Nové KANGOO Van tým, že zrušilo bočný B stĺpik!!! ponúka najširší bočný prístup na trhu – 1 426 mm (dva krát väčší než predchádzajúca verzia).

Easy Inside Gallery je ďalšia inovácia, vnútorný úložný systém, ktorý umožňuje prevoz dlhých a objemných predmetov na streche vozidla, čím uvoľňuje priestor na podlahe.

Nové KANGOO, elegantné a priestranné

Päťmiestne vozidlo dokonale zodpovedá potrebám aktívnych rodín. Má nový dizajn, väčší komfort a rozsiahlejšiu výbavu s novými asistentmi riadenia. Zachováva si však dômyselnú variabilitu, ktorá je veľmi obľúbená u zákazníkov z radov profesionálov.

Nové KANGOO Van a Nové KANGOO sa budú vyrábať vo Francúzsku v továrni Renault v Maubeuge.

Nový EXPRESS Van, praktický a schopný

Dodávka sa zameriava zvlášť na malých podnikateľov a menšie spoločnosti, ktoré hľadajú najlepší pomer cena/výkon a zodpovedá ich hlavným potrebám.

Nový EXPRESS Van stavia na obdiv štylistické zásady Skupiny Renault, vyžaruje z neho robustnosť a modernosť. Má vylepšené sedadlá a interiér s dôrazom na kvalitu a komfort. Zvláštnu pozornosť treba venovať úložným priestorom a ergonómii. Tie ponúkajú najväčší objem úložných priestorov vo svojej kategórii (48 litrov) a objem pre náklad 3,3 až 3,7 m3.

Nový EXPRESS Van zahŕňa multimediálny systém Renault EASY LINK a ponúka jazdných asistentov: kontrola situácie za vozidlom – Rear View Assist, sledovanie mŕtveho uhla – Blind Spot Warning, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, ako aj zrkadielka – Wide View Mirror.

 

Nový EXPRESS, viacúčelový a úsporný

Osobné  a úžitkové vozidlo ponúka päť miest a veľký objem priestoru pre náklad. Obracia sa na zákazníkov, ktorí využívajú vozidlo ako osobné aj pracovné.

Mimochodom, Renault kompletne elektrifikuje celú radu úžitkových vozidiel do roku 2022.

Zdroj: Renault

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov