Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Maybach S-Klasse: Autonómna limuzína aj s masážou lýtok

Pre svojich najbohatších a najmajetnejších klientov si Mercedes-Maybach pripravil inováciu vrcholného modelu Triedy S, ktorý môžeme pokojne považovať za novú definíciu luxusu na štyroch kolesách.

Oproti modelu od Mercedes-Benz je tato limuzína výraznejšie zameraná na komfort zákazníka a za príplatky je možné vozidlu dodať punc ešte väčšieho luxusu a vybaviť ho nečakanými vymoženosťami a vychytávkami. Nemecká automobilka Mercedes-Benz nedávno predstavila nový vrcholný S-Klasse, z ktorého ešte luxusnejší Mercedes-Maybach vychádza.

V porovnaní s východzím modelom je o 18 centimetrov dlhší rázvor v prospech zadných sedadiel. Karoséria je opatrená na želanie ručne nanášaným dvojtónovým lakom najvyššej kvality, navyše s deliacou linkou. Masku zdobia chrómované prúžky. Interiér má úplne nový design a jedná sa o koncentrovaný prepych pre šoférov aj cestujúcich.

Oproti predchádzajúcej verzii sú sedadlá vybavené navyše masážnymi prvkami na lýtka, vyhrievaním krku a ramien, je tu aj drevom obložená časť medzi sedadlami. Na prianie môžu byť zadné dvere, ktoré sa otvárajú elektricky. Kvalitný zvuk zaisťujú 4D reproduktory Burmester. Od roku 2021 bude vozidlo schopné aj autonómnej jazdy 3 stupňa, tedy riadiť na diaľniciach, mestskej premávke a kolónach.

Mercedes-Maybach S-Klasse odjakživa predstavuje najvyššiu priečku automobilového luxusu aj vďaka legendárnemu dvojfarebnému lakovaniu. Pre Mercedes-Maybach Triedy S je na výber deväť rôznych farebných kombinácií. Pre interiér sú k dispozícii exkluzívne druhy kože v nových farbách, nové ozdobné prvky a kontrastné dekoratívne prešitie, ktoré si môžete nakombinovať presne podľa svojich predstáv.

Mercedes-Maybach Triedy S môžeme pokojne považovať za novú definíciu luxusu na štyroch kolesách.

-jj-, zdroj a foto: Mercedes-Maybach

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov