Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Lamborghini Sián Roadster: Vypredané!

Talianska automobilka Lamborghini ukázala svetu jeden ze svojich najexkluzívnejších modelov v histórii. Svojmu najmodernejšiemu superšportiaku Sián odňali strechu a vznikol tak diabolský Sián Roadster.

Vďaka hybridnému pohonu a technológiám budúcnosti bude unikátom s výkonom 819 koní. Futuristický design je plne prevzatý z verzie s pevnou strechou. V septembri vlaňajšieho roku Lamborghini predstavilo Sián ako svoj vrcholný model s prepracovaným dizajnovým jazykom ea novými svetlometmi do tvaru písmena ypsilon.

Podľa očakávaní prezentovali teraz model v limitovanej otvorenej verzii, ktorá vznikne len v 19 exemplároch. Nemusíte kontrolovať svoj bankový účet, pretože všetky kusy sú už vypredané. Strecha nechýba úplne, je skladacia, ale na všetkých fotografiách zatiaľ chýba.

Superšportiak má všetko, čo si môžete od podobného vozidla priať. Futuristický design, športové sedadlá, karbónové prvky v interiéri a predovšetkým výkon zaistený agregátom s tuctom valcov s celkovým objemom 6,5 litra. Na stovku akceleruje z pokoja za 2,9 sekundy a najvyššia rýchlosť môže byť nad 350 km/h.

-jj-, zdroj a a foto: Lamborghini

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov