Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW radu 8: Golden Thunder Edition

Nemecká automobilka BMW sa pochválila novou špeciálnou edíciou svojho športového vozidla radu 8. Divízia BMW Individual pripravila kolekciu Golden Thunder Edition pre všetky verzie tohto radu.

Športový vzhľad, vyrysované atletické proporcie a luxus sú podčiarknuté extravagantnými prvkami. Štandardnou výbavou bude M športový paket. Športovo-luxusný charakter týchto vozidiel zdôrazňuje dôsledne zvolená kombinácia zlatých doplnkov a karosérie lakované jedným z čiernych metalických lakov – Sapphire Black alebo matného Frozen Black.

Tmavý vzhľad doplňujú lesklé čierne doplnky, ktoré sú súčasťou výbavy BMW Individual Shadow Line s rozšíreným obsahom, a tiež čierne brzdové strmene M športovej brzdovej sústavy. S týmto prevedením kontrastujú zlaté ozdobné pruhy vychádzajúce z predného nárazníku a pokračujúce cez bočné prahy až do zadného nárazníku.

Ďalšími zlatými doplnkami sú kryty spätných zrkadiel, M zadný spojler (exkluzívne navrhnutý pre BMW radu 8 Coupé) a 20-palcové M kolesá z ľahkej zliatiny s dvojlúčovým designom Double-spoke. Vozidlo sa bude vyrábať v nemeckom Dingolfingu. Extravagantná atmosféra je zrejmá tiež vo vnútri modelu špeciálnej edície.

Vyznačuje sa nielen rozšíreným koženým čalúnením BMW Individual Merino v čiernej farbe s vyšitými nápismi Edition Golden Thunder na hlavových opierkach alebo čiernym čalúnením stropu Alcantarou od BMW Individual, ale tiež obložením interiéru v zlatom hliníkovom prevedení Aluminium Mesh Effect.

Stredová konzola, ktorá s jemnou štruktúrou vytvára jemné a hodnotne pôsobiace odlesky, je doplnená emblémom tejto edície. Vo výbave nechýbajú ani sklenené aplikácie CraftedClarity použité na vybraných ovládačoch a v neposlednej rade tiež audiosystém s priestorovým zvukom Bower & Wilkins Diamond Surround Sound System.

-jj-, foto a zdroj: BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov