Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hviezda relácie Top Gear pri natáčaní rozbila Lamborghini Diablo

Jeden z hlavných protagonistov „Top Gear“, Paddy McGuinness, mal nehodu za volantom legendárneho Lamborghini Diablo. Počas natáčania jednej epizódy programu stratil kontrolu nad vozidlom a doslova vypadol z cesty.

V utorok 16. júna 2020 smerovali traja účinkujúci z Top Gear-u  Chris Harris, Paddy McGuinness a Andrew Flintoff do North Yorkshire, aby natočili epizódu s účasťou superšportov z 80. a 90. rokov. Bohužiaľ, nie všetko išlo podľa plánu. Paddy McGuinness jazdiaci na Lamborghini Diablo vyletel z cesty a celkom vážne poškodil kultový stroj. Našťastie sa udalosť obišla bez zranení.

Svedkovia tvrdia, že cesta okolo Ribblehead, kde k nehode došlo, bola dosť suchá, hoci par miest bolo mokrých, ktoré v spojení s pomerne nerovnými povrchmi mohli k nehode trošku prispieť. Koniec koncov, je všeobecne známe, že Diablo vyžaduje za volantom majstra! A seknutie sa netoleruje a neodpúšťa.

Každopádne, nie je to ani prvá, ani posledná nehoda, ktorá počas rokov zaskočila trojicu moderátorov, či už nových, alebo tých pôvodných, originálnych, kedy show žala jeden úspech za druhým.

Foto: Twitter

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov