Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Telka na cesty!

Už vás nebaví nekonečné cestovanie pri ktorom vždy máte rozhodený biorytmus ako aj všetky vaše zvyklosti. Lepšia.TV vám pomôže aby ste sa aj na ďalekých cestách cítili ako doma.

Už totiž nikdy neprídete o žiadny zo svojich obľúbených seriálov. Svoju klasickú telku si môžete od dnes zapnúť na mobile, tablete či notebooku a to kedykoľvek a nech ste kdekoľvek. Stačí mať nízkorýchlostné internetové pripojenie od ľubovoľného operátora a Lepšia.TV máte vo vrecku. Rovnako si nelámte hlavu s dlhými zmluvami či pokutami za skoršie vypovedanie zmluvy.

Cena internetového sledovania televízie je finančne veľmi zaujímavá. Lepšia.TV ponúka viac ako 100 televíznych staníc vrátane prémiových a 42 HD kanálov. Vyskúšať tento balík môžete úplne bez záväzkov. Cena je  0,10 Eur za úvodný mesiac. Vrátane prémiových programov ako je napríklad HBO. Následne je to 7,39 Eur mesačne. Ide o najlepší pomer cena vs. výkon na slovenskom trhu. Ak by ste chceli prémiový program HBO natrvalo ceny by bola na úrovni 15,53 Eur mesačne.

Službu si môžete kedykoľvek aktivovať, zmeniť, alebo zrušiť. A to bez akýchkoľvek pokút či poplatkov. Ponuka v sebe zahŕňa aj archív televíznych staníc 30 dní spätne. Pre seriály a dokumenty vybraných TV kanálov dokonca až 100-dňový archív. V Čechách ako aj na Slovensku ide o najdlhší televízny archív v ponuke poskytovateľov TV cez internet.

Súčasťou služby je nahrávanie programu či pretáčanie reklám. Niektorých môže zaujať aj to, že v tejto službe je zahrnuté aj počúvanie viac ako 20 000 rozhlasových staníc z celého sveta. Sme presvedčení, že ak raz skúsite sledovať televíziu cez internet a spoznáte všetky jej výhod, vaše cestovanie bude omnoho príjemnejšie.

www.lepšia.tv

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov