Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ford Kuga: Športovejší a dynamickejší „look“

Americká automobilka Ford predstavuje novú generáciu svojho SUV s názvom Kuga. Model dostal prepracovaný dynamickejší dizajnový jazyk.

Nový Ford Kuga má upravené boli proporcie, premenou prešiel aj vnútorný priestor a tiež inovovaná ponuka motorov vrátane plug-in hybridného jazdiaceho len na elektrinu. Exteriérový design nového modelu Kuga sa vyznačuje zjednodušenými tvarmi a vyváženými proporciami.

Vozidlo má dynamickejšiu siluetu a dlhší rázvor náprav, ktorý sa pozitívne odráža do komfortu odpruženia a v jazdnej stabilite. Kapota je dlhšia, zadné okno viac sklonené a línia strechy nižšia. V súčte nová Kuga pôsobí energickejším a obratnejším dojmom.

Rovnako aj interiér je plný zmien a inovácií vrátane potlačovania hluku z okolí. Spolujazdci na zadných sedadlách ocenia najviac miesta v kategórii. Na palubnej doske sa týči veľký farebný displej s technológiou pre šetrenie očí, vo výbave je viacero systémov pre komfortnú a bezpečnú jazdu.

Zadné dvere majú už po niekoľko generácií bezdotykové ovládanie a vo výbave je aj ozvučenie reproduktormi B&O. Agregáty môžu byť klasicky spaľovacie alebo mild či plug-in hybridné.Ford Kuga cieli globálne na európskych, ázijských aj severoamerických zákazníkov súčasne. Preto sa snažili dizajnéri o univerzálny vzhľad.

-jj-, zdroj a foto: Ford

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov