Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel O-Team Zafira Life: Podľa TV seriálu

Nemecká automobilka Opel má vo svojom portfóliu aj novú generáciu multi-úžitkového vozidla Zafira Life. Modernizovaný dizajn produkčného modelu však nie je tak zaujímavý ako štúdia nazvaná O-Team Zafira Life.

Uvedený koncept je totiž inšpirovaný dodávkou GMC Vandura, ktorá prepravovala hrdinov kultového amerického televízneho akčného seriálu A-Team z osemdesiatych rokov minulého storočia. O-Team Zafira Life môže konkurovať televíznemu originálu v každom smere. Má veľké kolesá, predný ochranný rám a veľké aerodynamické prítlačné krídlo.

Špeciálna farebná úprava je akcentovaná žiarivo neónovou žltou farbou namiesto klasickej červenej farby originálu. O-Team Zafira Life sa prezentuje aj akusticky: Zvuk motora V8 nenecháva nikoho na pochybnostiach o výkone vozidla. Vďaka kvalitnému interiéru môže posádka štúdie O-Team Zafira Life cestovať veľmi pohodlne.

Šofér a spolujazdec vpredu sedia na ergonomických športových sedadlách z modelu Insignia GSi. Aj keď O-Team Zafira Life pôsobí extrémne atraktívne, nie je to len výstavný exponát. Všetky technické modifikácie boli schválené štátom poverenou technickou skúšobňou TÜV – a preto je dosť dobre možné, že sa čoskoro objavia na cestách aj ďalšie exempláre vanu O-Team.

-jj-, zdroj a foto: Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov