Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AMA 2020: Naši a vaši najlepší

Auto magazín Awards 2020. My sme v spolupráci s našimi partnermi zvolili najlepší autoservis a najlepšieho autoopravára, vy ste si zasa vybrali najlepšie autá.

Ocenenia odovzdávame už tradične na galavečere, ktorý sa tento rok vrátil do nádherných priestorov bratislavského hotela NH Gate One. Naše pozvanie prijali zástupcovia importérov jednotlivých automobiliek na Slovensku, ale aj vybraní partneri nášho časopisu a naši priatelia. Oficiálnou časťou sprevádzala šarmantná Lucia Wirthová a galavečer spríjemňovala jazzová kapela Brisk so spevákom Petrom Adamovom. Nechýbal skvelý hotelový katering ani voňavé vína Reya.

Autoservis a autoopravár roka 2019

„Predajom auta sa starostlivosť o zákazníka len začína.“ To je už roky otrepané klišé každej značky, každého jedného dílera. V skutočnosti majú popredajné služby, najmä servis obrovský význam. A v dnešnej dobe hádam ešte väčší ako pred niekoľkými rokmi. Nielen pre samotného zákazníka, ale aj danú značku, resp. daného dílera, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Po prvé: iba spokojný zákazník zachová vernosť. Vernosť nielen ku značke, ale aj k servisu a neodíde hneď pri prvej príležitosti k susedovi, resp. do neznačkového. Po druhé: marže na predaji nových áut sú dnes na minime a žiaden díler by z nich nedokázal vyžiť. Preto je dôležité, aby mal dobrý servis, ktorý nielenže udrží tých zákazníkov, ktorí si u neho kúpili auto, ale pritiahne nových. My, s našimi oceneniami Autoopravár a Autoservis roka, dlhodobo podporujeme zvyšovanie úrovne servisných služieb. Cenu odovzdávame v úzkej spolupráci s Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s., a Cechom predajcov a autoservisov Slovenskej republiky (CPA SR). Víťazov sme vyhlasovali už dvadsiatydruhýkrát. Cenu Autoopravár roka 2019 sme tentoraz udelili Mariánovi Sandtnerovi zo spoločnosti Motor-Car Bratislava na Tuhovskej 5 v Bratislave. Pán Sandtner je špecialista na diagnostiku pre značku Mercedes-Benz a cenu nezískal prvýkrát – naposledy v roku 2004. To svedčí o jeho zanietenosti a túžbe neustále sa vzdelávať a rásť. Práve elektronika, resp. diagnostika sú odbory, ktoré napredujú míľovými krokmi. Pán Sandtner je známy tým, že sa neuspokojí s vyčítaním pamäte chýb, ale v záujme vyriešenia problému ide hlbšie – ku kontrole každého jedného snímača, každej jednej informácie vrátane referenčných hodnôt… Keď treba, tak pôjde chybe po krku kábel po kábli, signál po signále…

Titul Autoservis roka 2019 získala spoločnosť Fridrich Bors – Oprava automobilov vo Vojtechovciach, autorizovaný servis značky Škoda. Vo firme majú krédo: Kde je chuť, tam je cesta. Samotná firma si zakladá na rodinných hodnotách, každému autu sa venujú ako svojmu vlastnému. Rozdiel v prístupe ku zákazníkom a kvalita práce im prináša ovocie. Prichádzajú k nim klienti zo širokého okolia, dokonca aj z Bratislavy, hoci majú niekoľko autorizovaných servisov bližšie.

Zvíťazili aj vaše tipy? 

V prvom novoročnom vydaní Auto magazínu už tradične zverejňujeme akúsi garáž snov – najlepšie autá a jednu motorku, ktoré sme v priebehu uplynulého roka testovali. V redakcii sa však snažíme žiť s vami – našimi čitateľmi a našimi followermi na sociálnych sieťach – a tak vám dávame možnosť, aby ste si svoju garáž snov vytvorili a vybrali si svoje naj autá. Hovorím o ankete Auto magazín Awards, v ktorom sme pre vás vybrali nominantov v 11 kategóriách. Práve vyhlasovanie výsledkov vašej voľby sprevádzalo v sále najväčšie napätie.

Do hlasovania deviateho ročníka Auto magazín Awards ste sa mohli zapojiť buď priamo anketovými lístkami z Auto magazínov 12/2019 a 01 – 02/2020, alebo na našom webe a sociálnych sieťach. Zoznam najlepších áut v jednotlivých kategóriách nájdete v tabuľke. Aj tento rok registrujeme, že víťazi niektorých tried sú výsledkom rozumných argumentácií, v iných zasa hlasu srdca. A to je správne, človek by nemal robiť všetko pragmaticky.

Víťazi jednotlivých kategórií AMA 2020:

Najlepší autoservis roka 2019

  • AutoBors, spol. s r. o., v Novom Živote, časť Vojtechovce, autorizovaný predajca a servis vozidiel Škoda.

Najlepší autoopravár roka 2019

  • Marián  Sandtner zo spoločnosti Motor-Car Bratislava, spol. s r. o., na Tuhovskej 5 v Bratislave, ktorá je autorizovaným servisom značky Mercedes-Benz.

 

Ekologické automobily a progresívna technika

  • Hyundai Kona Hybrid

Mini a malé automobily

  • Peugeot 208

Kompaktné automobily

  • Volkswagen Golf

Športové automobily a kupé

  • Audi R8 RWD

Limuzíny a sedany

  • Škoda Octavia

Malé SUV a crossovery

  • Renault Captur

Stredne veľké SUV a crossovery

  • Kia XCeed

Veľké SUV a crossovery

  • Mercedes-AMG GLS 63 4Matic

MPV a kombi

  • BMW radu 3 Touring

Off-Roady

  • Ford Ranger Raptor

Kabriolety a roadstery

  • Lexus LC Convertible

Grand Prix

  • Škoda Octavia

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov