Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nové Porsche 911 GT3 prezradené!

O únik záberu nového Porsche 911 GT3 ešte pred oficiálnym predstavením sa pritom postarala samotná automobilka.

Veľké svetové firmy sa každý rok predbiehajú v tom, kto prinesie zaujímavejšiu reklamu počas jednej z najsledovanejších športových udalostí sveta, Super Bowlu. Porsche sa tento rok blyslo zaujímavo poňatou reklamou, no tá sa stala ešte zaujímavejšou po tom, ako v nej pozorné oči motoristických fanúšikov zbadali nové Porsche 911 GT3, ktoré sa na chvíľku objavilo v pozadí. Oficiálne predstavenie tohto očakávaného výkonného modelu by sa malo odohrať neskôr v tomto roku, možno už na ženevskom autosalóne.

Čo môžeme na krátkom zábere z reklamy vidieť? Nové Porsche 911 GT3 zostane verné centrálne umiestnenej dvojitej koncovke výfukov, poriadnemu dvojitému zadnému spojleru, charakteristickým center-lock kolesám, no zároveň si ponecháva dizajn novej generácie 911-ky, najmä LED pás zadných svetiel tiahnuci sa celou šírkou zadku.

Všetky technické údaje a dizajn auta uvidíme až pri oficiálnom predstavení, predpokladá sa, že GT3-ka dostane atmosférický šesťvalec, ktorý bol pod kapotou limitovaného modelu 911 Speedster. Šepká sa, že dostupná by mala byť aj manuálna prevodovka a systém natáčania zadných kolies. Veru, máme sa na čo tešiť.

Zdroj – Autocar, Autoexpress

Autor: Domino Parajka

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov