Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Čaro opustených miest a starých áut

Každý máme svoje koníčky. Veľa z nás zbožňuje staré autá. Preto niektorých pohľad na tieto dnes už iba obyčajné vraky poriadne zabolí.

Opustené priestory majú svoje čaro. Niekto v nich pociťuje strach, iní si predstavujú dobu najväčšej slávy. Čas od času opustené haly, sklady, bunkre, a i. prinesú na svetlo sveta poklady. Je to však len svetlá výnimka. Na väčšine týchto zabudnutých miest sa podpísali vandali a zlodeji, ktorí znehodnotili všetko, čo malo aspoň akú takú cenu.

Dnes sa pozrieme na video od slovenského autora Ivana Donovala, ktorý ma na svedomí desiatky podobných videí. V čom je toto video iné a zaslúži si byť prezentované? Jednoducho preto, lebo je plné starých áut a techniky.

Kde sa miesto nachádza? V Rakúsku, blízko slovenských a českých hraníc. Druhé video je zo Záhoria. Ivan tam pobehal opustené sídlo autodopravcu. V komentároch nájdete aj osud tejto firmy.

Možno niektorí z vás budú mať výhrady k neodbornosti vyjadrení autora k prezentovanému miestu a autám. Ivan však nie je automobilový odborník a popisuje len to, čo ako laik v oblasti áut vidí.

Ak o podobných miestach viete, dajte nám vedieť e-mailom alebo na náš Facebook. Radi sa na nich pôjdeme pozrieť. Každopádne je to zaujímavý koníček, nemyslíte?

 

Foto: Youtube

Autor: Marek PAUCO

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov