Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW má M Performance pre všetky veľké SUV

Komu je málo štýlu pri klasických športovo ladených SUV modeloch BMW, môže si priplatiť individuálne prvky M Perfromance.

Všetky prvky a doplnky pre modely X5 M, X6, X6 M a X7 sú navrhnuté tak, aby podčiarkovali vizuálnu príťažlivosť a športové vlastnosti modelov. Znamená to, že nie sú len estetického charakteru, ale majú byť aj funkčné.

Na exteriér si môže zákazník kúpiť komponenty vystužené uhlíkovými vláknami, ktoré sa navyše vyznačujú vysokým leskom. Existuje niekoľko možností na výber. Modely môžu byť tiež vybavené aj čiernymi zadnými lištami s vysokým leskom.

V interiéri môžete nájsť volant očalúnený do Alcantary, ktorá môže byť kombinovaná aj s karbónom. Z karbónu môžu byť aj pádla pod volantom. Motoršportom sú inšpirované pedále z nehrdzavejúcej ocele.

Čo sa techniky týka tak klasická X6-ka môže mať na prednej náprave rovnaké brzdy ako silnejšie verzie X5 M a X6 M. Tiež prišli nové dizajny kolies, ktoré siahajú až po rozmer 22 palcov.

M Perfromance prináša ešte ďalšie zmeny, v podobe obalu kľúča z Alcantary,obaly na pneumatiky, projektory premietajúce loga M Performance pri otvorených dverách a iné imidžové serepetičky.

Carsoops.com

Autor: MP

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov