Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AC Schnitzer si zobral do parády BMW 3 G20

Chcete nové BMW 3 a túžite po originálnom kuse? Možnosti máte viac. Jednou z nich je úprava od AC Schnitzer, ktorá práve teraz prichádza.

Hneď na začiatku prezradíme, že AC Schnitzer zatiaľ neponúka žiadne úpravy pohonných jednotiek. Usilovne na nich však pracujú. Ide konkrétne o motory, ktoré sú označované ako 320i, 330i, M340i a 330d.

Čo teda od AC Schnitzer čakať? V prvom rade došlo k modifikácii podvozku. Tam nájdete športové pružiny, ktoré znižujú svetlú výšku o 25 mm. Úpravca tvrdí, že pružiny sú navrhnuté tak, že auto síce sedí nižšie, má lepšie jazdné vlastnosti, ale komfort cestujúcich to nijako negatívne neovplyvňuje. K pružinám pripravili aj 19 a 20 palcové disky s pneumatikami 225/40 R19 vpredu a 255/35 R19 vzadu, zatiaľ čo 20 palcové majú obuté vpredu pneumatiky 225/35 R20 a vzadu 255/30 R20.

Optický tuning dopĺňa kompletný agresívne ladený bodykit, ktorý obsahuje predný podnárazník, bočné masívnejšie prahy. Zmeny sa odohrali aj v zadnej časti nárazníka a na vrchnej hrane kufra či strechy. Modely 320i, 330i a M340i môžu byť navyše doplnené o modifikované výfukové potrubie v troch prevedeniach: Sport Carbon, Sport Chrome alebo Sport Black.

AC Schnitzer pripravil aj decentné prvky v interiéri. Vsadili na hliník. Ten môžete nájsť na pádlach pod volantom, a pedáloch.

MP

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov