Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Montblanc x Pirelli: Limitovaná kolekcia kufrov

Luxusná značka Montblanc sa spojila s talianskym priekopníkom vo výrobe pneumatík firmou Pirelli a spoločne prinášajú novú kolekciu cestovnej batožiny pre náročných cestovateľov.

Limitovaná edícia cestovných kufrov je inšpirovaná túžbou po objavovaní vzdialených destinácií a nových miest. Aktuálna kolekcia Montblanc x Pirelli sa opiera o tradíciu pohybu a rýchlosti, ktorá sa v Pirelli datuje od roku 1872.

Ľahká kabínová batožina s vysoko kvalitnými kolieskami s guľôčkovými ložiskami a pevnou rukoväťou, umožňuje presný pohyb. Táto batožina je navrhnutá pre neohrozených cestovateľov, ktorí očakávajú od svojho kufru na pracovných aj voľnočasových cestách spoľahlivosť, výkonnosť a komfort.

Elegantný dizajn batožiny je umocnený precíznymi detailmi vrátane nezameniteľného dezénu pneumatík Pirelli. “Existuje len málo spoločností, ktoré dokážu pracovať na inováciách v rovnakom duchu a s rovnakou vášňou ako Pirelli. Značka neustále uvádza nové technológie a doplnky nielen do sveta motoršportu, ale tiež do luxusných automobilov,” uviedol výkonný šéf spoločnosti Montblanc Nicolas Baretzki.

Spojili sme túto obdivuhodnú vytrvalosť s objaviteľským duchom Montblanc a vytvorili sme spoločníkov na cesty, ktorí ponúkajú súčasným cestovateľom tu najvyššiu odolnosť a spoľahlivosť s dokonalou mobilitou a so štýlovými detailmi Pirelli, ktoré dokonale doplňujú design Montblanc,“ dodal Baretzki.

Kufre sú vyrobené z ľahkého modrého polykarbonátu s detailmi z pogumovanej čiernej kože. Kolieska krútiace sa o 360° s guľôčkovými ložiskami zdobí žltý nápis Pirelli spoločne s typickým pruhom okolo kolieska, ktorý odkazuje na slávne farebné kódovanie z Pirelli pneumatík. Teleskopická rukoväť s možnosťou aretácie v rôznych polohách nesie názov kolekcie.

 

Motív dezénu pneumatiky Pirelli P Zero™ je vyrazený na žltej a čiernej cestovnej visačke a na koženom zdobení naprieč kufrom. P Zero™ je vysoko výkonná pneumatika kombinujúca skúsenosti získané v motoršporte a zo spolupráce značky s prednými automobilovými manufaktúrami. Z limitovanej edície Montblanc x Pirelli vyrobili 5000 kusov.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov