Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Maťo Homola nakoniec na 2. meste v Spa-Francorchamps!

Po prehodnotení viacerých incidentov, ku ktorým došlo počas pretekov v Spa-Francorchamps, bol francúzsky pretekár Clairet penalizovaný za kontakt s Borkovićom, dostal 30 trestných sekúnd, vďaka čomu sa Maťo Homola posunul na striebornú priečku!

Maťo Homola predviedol na belgickom ikonickom okruhu Spa-Francorchamps parádny výsledok. Po výbornom umiestnení v prvých pretekoch víkendu, kedy preteky dojazdil na 7. mieste, prišlo výborné umiestnenie „na bedni“, kedy dojazdil 2. preteky víkendu na druhom mieste a bol tak počas celého víkendu najlepšie umiestneným jazdcom v automobile Hyundai i30 N TCR.

“Boli to výborné preteky, hoci som nemal najlepší štart, išlo sa mi veľmi dobre a dokázal som si vybojovať na trati svoje miesto. Tretia priečka, ktorá sa následne zmenila v môj prospech na druhú,   bola v tak silnej konkurencii fantastickým prekvapením a o to viac ma to teší! Beriem, z tohto víkendu parádne body, čo je super, opäť som vysoko v prvej desiatke šampionátu!”, povedal po pretekoch Maťo Homola.

Peter Lacena, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov