Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Zaslúžená výhra – skvelý deň pre našich čitateľov

Čitateľská súťaž venovaná 100. výročiu vzniku ČSR a histórii značky Škoda priniesla dnes trom víťazom skvelý deň v Mladej Boleslavi.

Traja výhercovia našej čitateľskej súťaže venovanej 100. výročiu vzniku Československej republiky a histórii značky Škoda, páni ing. Handlovský z Banskej Bystrice, L. Vilmon z Košíc a J. Pangrác z Bardejova si dnes užili svoju výhru – deň so značkou Škoda v jej sídle v Mladej Boleslavi.

   

Po prenocovaní v tomto historickom meste na nich čakala nielen komentovaná prehliadka neustále vylepšovaného a obmieňaného múzea značky v historických budovách pôvodnej továrne Laurin a Klement, ale tiež fascinujúca prehliadka tzv. malého depozitára, v ktorom je vystavených niekoľko pretekárskych automobilov tejto tradične aj športovo založenej značky i nerealizovaných prototypov a v neposlednom rade návšteva a prehliadka reštaurátorskej dielne múzea spojená s podrobnou a veľmi otvorenou debatou s pracovníkmi tohto oddelenia. Naši víťazi ocenili absolútnu otvorenosť a prívetivosť tejto debaty, pokračujúcej aj počas obeda v priestoroch priľahlých múzeu, nepochybne inšpirovanú aj neskrývaným nadšením a záujmom našich výhercov, spolu s ich vedomosťami v tejto nádhernej sfére záujmu.

   

Po ďalšej hodinke možnosti voľne sa pozrieť kamkoľvek vo vynikajúcom múzeu, ktoré v súčasnosti ponúka aj aktuálnu tematickú výstavu venovanú 100. výročiu založenia ČSR a všetkému, čo v tom čase a neskorších rokovch súviselo s výrobou automobilov a rozvojom dopravy i súvisiacich služieb (tankovanie paliva, rozvoj cestnej siete,…) sme využili možnosť exkurzie priamo vo výrobnom závode. So záujmom sme si tak prešli a vypočuli si podrobný a fundovaný výklad v lisovni a montážnej hale. Okrem toho sme si mali možnosť prezrieť si autom celý rozsiahly areál závodu.

     

Naši výhercovia ocenili perfektnú organizáciu celej súťaže, zabezpečenie a náplň akcie, ktorá bola ich výhrou a v neposlednom rade aj absolútnu otvorenosť a srdečnosť všetkých pracovníkov, ktorí sa nám počas celého dňa venovali. Naše uznanie i poďakovanie tak patrí pracovníkom importéra Škoda auto Slovensko a rovnako PR oddeleniu značky Škoda v Mladej Boleslavi.

Dalibor Klíma, foto autor

   

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov