Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO-IMPEX pozýva

Populárnu akciu deň tvorených dverí organizuje AUTO-IMPEX aj na jeseň. V termíne 19. 10. - 20. 10. 2018, v piatok od 7:00 do 18:00 hod a sobotu od 7:00 do 15:00 hod., sa bude konať v Bratislave na Rožňavskej 28/A a v Trnave na Trstínkej 28.

V rámci akcie si firma pre návštevníkov pripravila niekoľko zaujímavých akcií, chýbať nebude ani zaujímavý sprievodný program. V oblasti servisu ponúkne návštevníkom bezplatnú kontrolu vozidla pre zimnou sezónou a zvýhodnené ceny v servise.

Bezplatná kontrola pre vozidla zahŕňa: kontrolu podvozku, náprav a výfukovej sústavy, kontrolu bŕzd a test tlmičov, kontrolu a nastavenie svetiel, kontrolu stavu pneumatík, výmenu žiaroviek, kontrolu a doplnenie prevádzkových kvapalín (brzdová kvapalina, motorový a servo olej, chladiaca zmes), doliatie zmesi do ostrekovačov a kontrolu stavu čelného skla.

V rámci akcie získajú zákazníci zľavu na: motorové oleje, autobatérie, stierače, náhradné diely, originálne doplnky a prácu. Veľkým lákadlom je aj prezutie súpravy pneumatík od 29,90 €.

Špecialisti na jazdené autá klientom ocenia ich ojazdené vozidlo, ak si plánujete kúpiť nové auto, môžu vás zaujať špeciálne ceny na predvádzacie vozidlá.

Počas dní otvorených dverí firma ponúkne aj predvádzacie jazdy na Nissane Qashqai, ktorý je už k dispozícii s novými benzínovými aj dieselovými motormi.

redakcia

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov