Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Auto magazín a Profi auto č. 9 2018 v predaji!

Septembrové číslo magazínu Auto magazín a Profi auto už na vás čaká v predajniach tlače na celom Slovensku.

Auto magazín aj v septembrovom čísle prináša množstvo zaujímavých informácií o autách, motorizme, technike, športe, cestovaní… plný dobrého a hodnotného čítania.

Aktuálny ročník súťaže Vodič roka 2018 vstupuje do finále už čoskoro sa stretneme  na okruhu Slovakia Ring. Hráme o ďalší z 11 automobilov pre našich čitateľov.

Septembrové číslo je mimoriadne bohaté na zaujímavé autá, do čísla sa ich zmestilo až 28. Ako ochutnávku spomeniem novú generácie modelov Škoda Fabia, Ford Focus a Kia Ceed, úžasný Abarth 124 Spider, Volkswagen Touareg, či omladenú generáciu Hyundai Tucson. V muliteste sme hľadali odpoveď na otázku, ktorú Kia Niro si vybrať. Klasický hybrid, či ten do zásuvky? V Auto magazíne číslo 9. si samozrejme na svoje si prídu aj fanúšikovia zaujímavých motocyklov.

V téme mesiaca sme sa pozreli na to, ako kúpiť jazdené auto bez toho, aby nás napálili podvodníci. Zoznámime vás so zaujímavou aplikáciou pre smartfóny, ktorá vám môže výrazne pomôcť v zahraničí. Septembrovou hviezdou za volantom je známa moderátorka Dagmar Dianová.

Samozrejme, ani v tomto čísle nechýba cenník, štatistiky predaja, kvantum informácií i niekoľko úvah našich redaktorov, či rozhovory s osobnosťami zo sféry motorizmu a články venované motoristickému športu, Zelené strany i podrobný pohľad na dizajnový skvost.

Profi auto rozoberá niekoľko technických tém, testujeme Renault Alaskan, pozrieť sme sa boli na novinky Mercedes-Benz Bus, veľký priestor venujeme aj výročiu značky smart.

 Auto magazín (vrátane časti Profi auto) č. 9 2018 čaká na vás v predajniach tlače na celom Slovensku. Príjemné čítanie, priatelia!

-pl-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov