Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Štvordverové kupé Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ Edition 1

Pri príležitosti uvedenia nového štvordverového kupé AMG GT v septembri 2018 ponúka značka Mercedes-AMG na dvanásť mesiacov limitovaný model Edition 1.

Výrazná silueta radí štvordverové kupé Mercedes-AMG GT do portfólia jeho dvojdverových bratov. V porovnaní s nimi však k najmodernejšej technológii športových vozidiel pridáva vysokú praktickosť pri každodennom používaní a rozsiahle možnosti individuálneho prispôsobenia.

Aerodynamický balík limitovanej edície okrem iného zahŕňa zväčšený predný rozdeľovač prúdenia vzduchu a integrované krídelká v spojleri predného nárazníka, či optimalizovaný difúzor a zadné krídlo, ktorého sklon možno mechanicky nastaviť.

Mercedes-AMG GT 63 S Mercedes-AMG GT 63 S

Balík AMG a aplikácie fólie kladú dôraz na blízkosť najmladšieho člena rodiny AMG GT k motoristickému športu. Vďaka 21-palcovým kovaným diskom AMG s dizajnom krížových lúčov spoločne s lakovaním vo farbách grafitová sivá designo magno, diamantová biela bright alebo grafitová sivá metallic vozidlo na seba okamžite priťahuje pohľady.

Mercedes-AMG GT 63 S

Športovo-exkluzívny charakter interiéru zasa zvyšujú sedadlá AMG Performance v koži napa Exklusiv so žltým kontrastným ozdobným prešívaním ako aj ozdobné prvky AMG z matných uhlíkových vlákien.

Mercedes-AMG GT 63 S

Mercedes-AMG GT 63 S Mercedes-AMG GT 63 S

Model Edition 1 je vyhradený špičkovému štvordverovému kupé Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ so štvorlitrovým motorom V8 biturbo s výkonom 470 kW (639 k) vo svojom najsilnejšom výkonovom stupni. Umožňuje maximálnu rýchlosť 315 km/h a šprint z 0 na 100 km/h dosahuje za 3,2 sekundy.

Daimler AG (PL), foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov