Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


POW? Mobilný box pre vašich miláčikov

POW je bezpečný prepravný box pre vášho domáceho zvieracieho miláčika. Je možné ho pripevniť na motorku, bicykel alebo do auta.

POW, čo je skratka anglického slovného spojenia Pet on Wheels (Domáci maznáčik na kolesách/v pohybe), má na prednej zaoblenej strane okrúhly otvor. Cez ten môže mačka, pes alebo prípadne iné zvieratko vystrčiť hlavu a sledovať cestu. POW box sa dá použiť aj pri cestovaní autobusom či vlakom.

Keď práve necestujete so svojim zvieracím miláčikom, dá sa použiť POW aj ako ideálny úložný box. Odložíte doň nákup, prilbu a bezpečne ho uzamknete pred prípadným zvedavcom.

POW môže slúžiť aj ako prepravný box pri cestovaní autobusom či vlakom. Tým že box má uško, za ktoré ho pohodlne chytíte a prenášate, je ideálny aj na návštevu veterinára alebo akékoľvek presuny s vaším zvieratkom.

POW je možné umiestniť do auta a zaistiť ho bezpečnostným pásom cez rukoväť. Tak máte istotu, že váš štvornohý spoločník je v bezpečí a pri neočakávaných situáciách na ceste. Môžete sa koncentrovať na šoférovanie bez toho, aby ste sledovali, čo v aute vyvádza. Na sedadlách auta už nebudú nikdy žiadne chlpy ani fľaky.

Maté radi motocykle a skútre? Aj v takom prípade môžete cestovať spoločne so svojim malým priateľom, takže ho nemusíte nechávať doma. POW jednoducho pripevníte n motorku a vyrazíte. Váš zvedavý miláčik ocení výhľad o okolitej krajiny a výlet bez neho si už nebudete vedieť predstaviť.

Ak preferujete výlety na bicykli, aj v takom prípade máme pre vás dobrú správu. POW sa dá rovnako ľahko pripevniť aj na bicykel a mestská premávka zrazu pre vás nebude nebezpečnou „výpravou“ Napokon, POW pomôže aj v prípade, keď vaše zvieratko už nevládze a vy máte v pláne prejsť ešte pár kilometrov.

Keď práve necestujete so svojím miláčikom, môžete využiť POW ako úložný box. Odložíte doň nákup, prilbu a bezpečne uzamknete pred prípadným zvedavcom. POW zároveň môže slúžiť aj ako prepravný box na vášho štvornohého miláčika pri cestovaní autobusom či vlakom. Tým že box má uško, za ktoré ho pohodlne chytíte a prenášate, je ideálny aj na návštevu veterinára alebo akékoľvek presuny s vaším zvieratkom.

POW sada obsahuje pevný box, bezpečnostný popruh na zaistenie zvieratka proti nežiadúcemu pohybu, vankúšik, univerzálna podložka a montážne prvky so skrutkami pre upevnenie na nosič motocykla alebo bicykla, upevňovacie popruhy a kľúč na uzamykanie. Elektronický obchod nájdete na webovej adrese www.POWisWOW.com.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov