Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Auto magazín a Profi auto č. 7-8 2018 v predaji!

Auto magazín a Profi auto, dvojčíslo 7-8, už na vás čaká v predajniach tlače na celom Slovensku.

Auto magazín je ako vždy o autách, motorizme, technike, športe, cestovaní… plný dobrého a hodnotného čítania.

Pokračuje súťaž Vodič roka 2018. Hráme o ďalší z 11 automobilov pre našich čitateľov.

Vyše dvadsiatku automobilov vám predstavujeme či už vo forme testu, reportáže z prvej jazdy, či dokonca ako jazdený automobil. K tomu treba prírátať aj dva testy najnovších motocyklov. V rubrike Téma sa venujeme problémom so zatopeným vozidlom i radám, ako sa pripraviť na dovolenkovú cestu s deťmi. Zoznámime vás so zaujímavou aplikáciou pre smartfóny.

Tentokrát je našou i vašou hviezdou za volantom Janka Ganterová, bývalá reprezentantka v zjazdovom lyžovaní.

Prečítajte si zaujímavé reportáže o zdolávaní legendárneho Grossglockneru na bicykli (!) i pohľad do snobsko-športového Monaca.

Samozrejme, ani v tomto (dvoj)čísle nechýba cenník, štatistiky predaja, kvantum informácií i niekoľko úvah našich redaktorov, či rozhovory s osobnosťami zo sféry motorizmu a články venované motoristickému športu, Zelené strany i podrobný pohľad na dizajnový skvost.

Profi auto rozoberá niekoľko technických tém, testuje dve nové zaujímavé LCV a tentokrát prináša aj niekoľko rád profesionála pred dovolenkovou jazdou.

 Auto magazín (vrátane časti Profi auto) č. 7-8 2018 čaká na vás v predajniach tlače na celom Slovensku. Príjemné čítanie, priatelia, užite si dovolenku a najmä – bezpečne a bez problémov sa vráťte domov či už autom alebo iným dopravným prostriedkom!

-dk-

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov