Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Svetový deň životného prostredia 2018: Ukážme svoj postoj!

5. jún je Svetovým dňom životného prostredia. Tento akčný deň je pre nás príležitosťou, ako môžeme prejaviť a potvrdiť svoj postoj: Pretože sa každý deň zasadzujeme za ekologické zaobchádzanie s vodou. Pre nás je dňom životného prostredia každý deň.

Celosvetové akcie počas dňa životného prostredia

Ľudia zo 150 krajín 5. júna spoločne presadzujú ohľaduplné správanie voči našej planéte. Svetový deň životného prostredia sa koná už od roku 1972.

Viac ako 100 rokov ponúkame riešenia opakovaného použitia

Pre spoločnosť MEWA nie je udržateľnosť moderným fenoménom, ale jej podstatou: čistiace utierky nezahadzovať, ale opätovne využívať – tak znela v roku 1908 moderná myšlienka pri zakladaní nášho podniku. Naše správanie voči životnému prostrediu a zdrojom je udržateľné dodnes.

Používanie najmodernejších ekologických technológií

S cieľom používať vodu, čistiace prostriedky a energiu čo najšetrnejšie a najefektívnejšie neustále vyvíjame procesné a ekologické technológie. Naše ciele: zdroje čo najviac chrániť a účinky na životné prostredie redukovať na minimum. Energiou šetríme aj vďaka spätnému získavaniu tepla a opätovnému zhodnocovaniu odpadových vôd.

Lepšie, ako to vyžaduje zákon
V porovnaní s tradičnými procesmi prania zaťažujeme životné prostredie až o 85 percent menej. Je to viac, ako vyžadujú zákonné nariadenia. Pre spoločnosť MEWA je každý deň dňom životného prostredia.

Tlačová správa

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov