Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mini už má aj kávovar – Nescafé Dolce Gusto od Nestlé

Len nedávno predstavila britská automobilka Mini svoj vedľajší produkt v podobe skladacieho mestského bicykla. Najnovšie sa prezentovala limitovanou edíciou štýlového kávovaru značky Nescafé Dolce Gusto, ktorú vlastní Nestlé.


Ostrovná značka, ktorá od roku 2000 patrí pod krídla BMW, a kávovary Nescafé Dolce Gusto majú spoločné viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Jedinečný a nápaditý dizajn, neprekonateľnú kvalitu vyhotovenia, prepracovanosť do najmenších detailov, skvelú funkčnosť, zameranie na užívateľov, ktorí uprednostňujú originalitu a štýl. To všetko sú vlastnosti typické pre obe firmy.


Spomínaný kávovar sa vyznačuje exkluzívnym dizajnom v štýle Mini – plášť tvoria čierne a žiarivo biele plastové prvky s chrómovými akcentmi a na bočných stranách sú umiestnené logá automobilky. Výrobok v sebe spája funkčnosť, kreativitu a originalitu.


Vďaka kávovaru Nescafé Dolce Gusto si môžete bez námahy vychutnať vynikajúcu kvalitu pravej mletej kávy a nápojov s tými najrozmanitejšími chuťami, ako napríklad espresso, kapučíno alebo horúca čokoláda. Pri príprave kávy kávovar vytvára tlak do 15 barov, čím zabezpečí dosiahnutie dokonalej chuti vášho nápoja.


Používateľ si môže zvoliť jednu zo siedmich možností dávkovania množstva vody vrátane dávky XL (pre veľké šálky). Kávovar má aj funkciu regulácie teploty vody, aby ste si mohli pripraviť kávu presne podľa svojej chuti. Špeciálne kapsuly Smart Capsule zaručujú zachovanie prvotriednej chuti a čerstvej arómy kvalitnej kávy.

-jj-

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov