Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda ide na majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji do Dánska

Škoda je už 26 rokov oficiálnym hlavným sponzorom a automobilovým partnerom MS v ľadovom hokeji Medzinárodnej federácie ľadového hokeja (IIHF). Škoda ako oficiálny hlavný sponzor a automobilový partner tento rok poskytuje organizátorom 50 automobilov. Od roku 1992 najazdili autá Škoda v službách MS viac ako 6 miliónov kilometrov. Okrem toho je významne zastúpená v oboch lokalitách konania Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji IIHF – v Kodani a v Herningu – a ponúka divákom bohatý sprievodný program.

„Naša účasť na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji IIHF má dlhú tradíciu a je dôležitým pilierom našej sponzorskej stratégie,“ zdôraznil Alain Favea, člen predstavenstva spoločnosti Škoda Auto, zodpovedný za oblasť predaja a marketingu.

Škoda Auto stojí ako oficiálny hlavný sponzor v centre pozornosti od roku 1993. Už o rok predtým sa začalo partnerstvo v oblasti vozového parku. Vďaka tomu sa firma zapísala do histórie: v roku 2017 aktualizovala Guinessova kniha rekordov zápis automobilky do svetovo najdlhšieho sponzorstva MS v športových dejinách, trvajúceho po dobu 25 rokov. V roku 2018 bude ŠKODA oficiálnym hlavným sponzorom už po 26 raz. Škoda navyše v minulom roku predĺžila sponzorskú zmluvu až do roku 2021. Počas svojej každoročnej misie absolvuje vozový park zostavený z áut Škoda asi 250 000 kilometrov. Za posledných 26 rokov predstavoval celkový počet najazdených kilometrov viac ako 6 miliónov. Pvý raz takto predstavila Škoda vozy Favorit / Forman už v roku už v roku 1993.

Skoda Media Services (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov