Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN a Profi auto, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, je tu s májovým číslom!

Hlavným ťahákom apríla bol Autosalón v Bratislave, a tak sme do najnovšieho čísla 5 / 2018  z tohto podujatia pripravili veľkú reportáž. Na výstave samozrejme nemohla chýbať ani naša redakcia, pri tejto príležitosti sme si pre návštevníkov pripravili zaujímavú súťaž.

V májovom čísle nájdete aj 15 testov, na medzinárodnej prezentácii sme si boli zajazdiť na Suzuki Swift Sport. Test mesiaca sme venovali Mitsubishi Eclipse Cross, viac priestoru dostali aj BMW X2, Citroën C4 Cactus, Kia Stinger GT a Mercedes-Benz triedy S. Okrem toho sa môžete tešiť aj na testy krásneho kombi Opel Insignia ST, Nissanu Micra, Volkswagenu Golf Sportsvan, luxusného SUV Jaguar F-Pace, či Opelu Grandland X. Do čísla sa nám podarilo vtesnať aj testy skutočných lahôdok – osedlali sme Hyundai i30N Performance, Škodu Octavia RS 245, Mazdu MX-5 RF a Volvo XC60.

V máji pokračujeme v súťaži o 11 áut. Víťaz od nás, samozrejme s plnou nádržou, na víkend získa pekný mestský crossover Seat Arona.

AUTO MAGAZÍN okrem testov automobilov prináša aj viacero tém. Dalibor Klíma navštívil tri automobilové múzeá. Veríme, že vás bude jeho reportáž inšpirovať a v niektorom z nich strávite príjemné popoludnie. V rámci projektu „Hviezdy za volantom“ sme za volant nášho Hyundai i30 tentokrát posadili Natáliu Hatalovú. V rubrike Z druhej ruky sme reagovali na otázku čitateľa. Proti sebe sme postavili Škodu Octavia a Audi A4, pričom limitujúcim faktorom bola cena do 8 000 €. Zelené strany  okrem témy o budúcnosti dieselových motorov prinášajú aj veľký test krásneho Lexusu RX 450H. V rubrike Dizajn predstavujeme štúdiu Renault EZ-GO. Charakter štúdie napovedá, že sa jedná o auto vzdialenejšej budúcnosti, niektoré prvky by sa však v sériových autách objaviť mohli. V aktuálnom čísle samozrejme nemôžu chýbať názory, rozhovory s dôležitými osobnosťami, aktuálny motoristický šport, vylúštiť si môžete krížovku, zasmiať sa môžete na kreslenom vtipe…

Profi Auto predstavuje Scaniu XT, zajazdiť sme si boli na autobuse Seatra S 531 DT a novej generácii Mercedes-Benz Sprinter. Priestor venujeme novému zákonu o Prevádzke vozidiel v cestnej premávke, na stránkach prinášame aj výsledky finále „Autoopravár Junior 2018“, veľký priestor dostali aj špičkové nové svetlomety Volkswagenu Touareg, množstvo zaujímavých noviniek predstavil aj Bosch. V pravidelnej rubrike Aplikácia vám predstavíme novinku, ktorá vám pomôže pri hľadaní zaujímavých miest na Slovensku.

pl

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov