Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Audi RS 6 Avant: Výkonné kombi v limitovanej sérii

Audi si pre milovníkov exkluzívnych rýchlikov pripravila ďalšiu lahôdku, štandardný model RS 6 Avant ponúka v limitovanej edícii Nogaro Edition.

   

Ak sa vám auto páči, neváhajte. K dispozícii totiž bude iba 150 kusov.  Na výber bude v dvoch alternatívach:  „Nogaro Edition modrá“ a  „Nogaro Edition čierna“. Potenciál auta samozrejme dokresľuje viacero vylepšení exteriéru. Spomeňme napríklad 21-palcové lesklé kolesá s pneumatikami rozmeru 285/30 R21.

   

Modrá farba je aj v interiéri, na čalúnení športových sedadlá aj paneloch dverí. Dekoračné ozdobné lišty sú doplnené o logo RS 6, ako aj logá “Nogaro Edition”. Audi RS 6 Avant Nogaro Edition je samozrejme rýchle nielen na pohľad. Pod prednou kapotou má 4.0 V8 TFSI, ktorý poskytuje maximálny výkon 445 kW (605 k) a najvyšší krútiaci moment 750 Nm. Tento agretát vás pri akcelerácii zatlačí do sedadiel, na zrýchlenie z 0 na 100 km/h mu stačí iba 3,7 sekundy. Štandardná maximálna rýchlosť je obmedzená na 250 km/h, s  dynamickým balíkom plus ale budete po diaľnici (nie našej) uháňať rýchlosťou až 305 km/h s. Motor automobilka dodáva v kombinácii s osemstupňovým automatom Tiptronic a pohonom quattro.

(šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov