Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Maybach S-Klasse v novom vzhľade

Mercedes-Maybach predstavuje v ponuke značky s trojcípou hviezdou najvyššiu exkluzivitu a individualitu. Luxusná značka totiž kombinuje dokonalosť technickú a technologickú Mercedes-Benz Triedy S s exkluzivitou Maybachu. A teraz je špičkový model značky Mercedes-Benz ešte ušľachtilejší. Nová mriežka chladiča, voliteľná dvojfarebná povrchová úprava a nové exkluzívne farebné kombinácie v interiéri ho robia exkluzívnejším. Svetová premiéra je naplánovaná na ženevskom autosalóne (6.3. – 18.3.2018), predaj začína od apríla 2018.

   

Re-interpretácia mriežky chladiča modelu Mercedes-Maybach s jemnými vertikálnymi vzperami zvýrazňuje prednú časť. Ďalšou klasickou témou značky Mercedes-Maybach je dvojfarebná vonkajšia povrchová úprava. V budúcnosti bude na požiadanie k dispozícii až deväť rôznych kombinácií. Ďalšou novinkou je vrstvený číry lak pre všetky tmavé farby. Vytvára brilantnú povrchovú úpravu a špeciálny hĺbkový efekt. Vonkajší vzhľad modelu je zaokrúhlený novým luxusným 20-palcovým diskami kolies. Okrem toho sú pre Mercedes-Maybach k dispozícii tri exkluzívne 20-palcové disky vrátane tých, ktoré sme videli  na Mercedes-Maybach S Cabriolet.

   

V kabíne sú k dispozícii dve nové exkluzívne farebné kombinácie. Čierne kožené čalúnenie Exclusive Nappa Maybach môže byť objednané s voliteľným medeným, zlatým alebo platinovým kontrastným šitím. S dĺžkou 5 462 milimetrov a rázvorom 3 365 milimetrov prináša nový Mercedes-Maybach exkluzívne pohodlie pre cestujúcich na zadných sedadlách. Úspech značky Mercedes-Maybach je pozoruhodný: Od uvedenia na trh vo februári 2015 bolo už dodaných zákazníkom viac ako 25 000 automobilov Mercedes-Maybach. Hlavnými trhmi sú Čína, Rusko a USA.
Daimler (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov