Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Prichádza športové Vito Sport Line

Mercedes-Benz Vito s balíkom Sport Line má pôsobiť predovšetkým dynamickým dojmom, k čomu mu v prípade exteriéru pomôžu polepy kapoty motora, predného nárazníka i bokov karosérie spolu s chrómovanou mriežkou masky chladiča. Vozidlo okrem toho dostalo aj  pozdĺžne strešné nosiče v čiernej farbe a zatmavené bočné zadné okná pre Mixto aj Tourer.

V interiéri sa paket Sport Line prejavuje predovšetkým prostredníctvom použitím umelej čiernej kože na sedadlách a chrómovanou povrchovou úpravou niektorých prvkov obloženia. Volant aj hlavica radiacej páky sú obšité kožou a komfort na palube zvýšia aj velúrové koberce.

Dynamický vzhľad vozidla zdôrazňujú 18-palcové disky z ľahkej zliatiny (voliteľne aj 19-palcové) v exkluzívnom farebnom vyhotovení. Vozidlá Vito v edícii Sport Line sú k dispozícii vo variantoch hmotnosti 2,8 t, 3,05 t a 3,1 t. Ako dodatočné vybavenie je k dispozícii aj pohon 4×4. V závislosti od zvolenej verzie karosérie sú príplatky za špeciálnu edíciu v rozmedzí od 2 500 až 4 100 €.

šr

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov