Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


IVECO – partner pre udržateľnú dopravu

Spoločnosť IVECO oznámila spustenie akčného plánu na podporu rozvoja trhu dopravy s pohonom na zemný plyn v Japonsku.

Prvým krokom spoločnosti IVECO bolo podpísanie memoranda o porozumení s dopravnou a logistickou firmou Ryobi Holdings, ktorým sa otvára diskusia o spolupráci pri dodávke nákladných vozidiel a autobusov IVECO. Okrem dodávky samotných vozidiel poskytne spoločnosť IVECO firme Ryobi Holdings aj podvozok, technológie a technickú podporu pri montáži vyrábaných nadstavieb. Spolupráca bude zahŕňať aj popredajnú podporu a technickú pomoc, ktoré bude zabezpečovať firma Ryobi Holdings.

    

Dohoda rozbehla hlavnú stratégiu spoločnosti IVECO, ktorá je postavená na komplexnom prístupe smerom k rozvoju celého dodávateľského reťazca v oblasti zemného plynu v oblasti udržateľnosti a celosvetového úsilia na znižovanie emisií skleníkových plynov. Zámerom značky je nadviazať ďalšie partnerstvá s dodávateľmi zemného plynu a dopravcami s cieľom vybudovať potrebnú infraštruktúru, ktorá umožní rozvíjať trh dopravných vozidiel s pohonom na zemný plyn.

Spoločnosť IVECO už viac ako 20 rokov prináša novinky v oblasti vozidiel s pohonom na zemný plyn. Túto technológiu použila najskôr vo svojich autobusoch, potom ju s ľahkým úžitkovým vozidlom Daily NP a nákladným vozidlom Eurocargo NP rozšírila o mestskú dopravu a nakoniec v roku 2016 priniesla revolučný Stralis NP pre ťažkú diaľkovú nákladnú dopravu. Technológie spoločnosti IVECO v oblasti pohonu na zemný plynu vďaka tomu dnes predstavujú reálne, praktické a okamžite dostupné riešenie na prepravu osôb aj tovarov. Medzi úžitkové vozidlá IVECO s pohonom na zemný plyn patria napríklad model Daily NP, ktorý rozširuje prínosy niekoľkonásobne oceneného radu Daily o ďalšie prínosy technológií NP značky, model Eurocargo NP, ktorý vynáša environmentálnu výkonnosť „nákladného vozidla, ktoré sa páči mestu“ na novú úroveň s čistou a tichou prevádzkou, a model Stralis NP – prvé nákladné vozidlo, ktoré ponúka skutočnú alternatívu k tradičným palivám na diaľkových výjazdoch.

Za špičkovou ponukou stojí bleskurýchle napredovanie značky IVECO v oblasti vývoja autobusov s alternatívnym hnacím ústrojenstvom. Nízkopodlažný mestský autobus Urbanway CNG stanovuje vysoké štandardy v oblasti komfortu, kapacity a celkových nákladov na vlastníctvo a predstavuje skutočne udržateľné riešenie pre verejné dopravné siete.

Vďaka dlhoročnej histórii vývoja technológií pohonu na zemný plyn a širokej ponuke vozidiel s pohonom na zemný plyn má spoločnosť IVECO vynikajúce postavenie na to, aby mohla byť kľúčovým hráčom na japonskom trhu dopravy s pohonom na zemný plyn a ideálnym partnerom pre domácich dopravcov.

IVECO

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov