Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


ŠKODA a Cirque du Soleil® nadviazali dlhodobé partnerstvo

Zábava a automobily k sebe patria. ŠKODA rozšírila propagáciu značky o rozsiahle partnerstvo s celosvetovo známym Cirque du Soleil.

Kanadská zábavná spoločnosť je svetovo preslávená vďaka svojim fascinujúcim živým predstavením a talentovaným artistom. Predstavenie Cirque du Soleil navštívilo viac ako 180 miliónov divákov. Umelecký cirkus tento rok cestuje okolo sveta s 10 rôznymi programami. Mnoho z týchto predstavení sa koná na dôležitých európskych trhoch značky ŠKODA. Okrem toho, ešte v tomto roku odštartuje Cirque du Soleil veľkolepo poňatý program v Číne.

Spolupráca so slávnym Cirque du Soleil otvára značke ŠKODA veľa možností, ako osloviť milióny potenciálnych nových zákazníkov. Komunita priaznivcov Cirque du Soleil je veľká: cirkus má vskutku globálne publikum, každoročne priláka viac ako jedenásť miliónov divákov a takmer 10 miliónov fanúšikov sleduje kanadskú spoločnosť na sociálnych médiách. Česká automobilka bude neoddeliteľnou súčasťou propagácie Cirque du Soleil v outdoorovej reklame, na tlačovinách, v televíznych spotoch a v rámci internetovej prezentácie Cirque du Soleil. Partnerstvo, dohodnuté do roku 2021, okrem toho zahŕňa veľkoplošné marketingové kampane a špeciálne VIP zážitky, ako napr. prehliadky zákulisia, stretnutia s umelcami alebo propagačné príležitosti spojené s Las Vegas. Práve v Las Vegas sú títo špecialisti na zábavu zastúpení už viac ako dvadsať rokov, a to hneď niekoľkými show.

Cirque du Soleil svojimi predstaveniami uvádza do úžasu celé publikum prvotriednou akrobaciou, pôsobivými choreografiami a fascinujúcimi charaktermi z magického sveta. Kanadský zábavný cirkus priebežne vytvára nové predstavenia plné inovatívnych nápadov a prezentuje ich na pódiách celého sveta. Cirque du Soleil patrí medzi celosvetovo najväčšie a najvýznamnejšie zábavné spoločnosti.

Slnečný cirkus vie stále znovu nadchnúť svoje publikum, rovnako tak, ako automobily a produkty značky ŠKODA, ktoré sa vyznačujú svojimi Simply Clever riešeniami. Obe spoločnosti navyše spája presnosť a vysoké nároky na kvalitu. Vystúpenia Cirque du Soleil sú počnúc dizajnom pódií, cez technické vybavenie, až po umeleckú realizáciu orientované na úplnú dokonalosť. Tieto nároky uplatňuje aj ŠKODA pri výrobe svojich vozidiel.

Spoločné rysy majú ŠKODA a Cirque du Soleil tiež v zakladateľoch. Už priekopníci mobility Václav Laurin a Václav Klement sa vyznačovali vyvinutým zmyslom pre inovácie a nekonvenčné riešenia, s ktorým neustále dobývali nové technické obzory. To isté platí pre zakladateľa Cirque de Soleil, Guya Lalibertého. Cirque du Soleil sa pri svojich začiatkoch v roku 1984 stal zo skupinky iba 20 pouličných umelcov cirkusom, ktorý dal nový kabát cirkusovému umeniu a stal sa tak medzinárodným lídrom v oblasti živého vystupovania. Dnes má Cirque de Soleil vyše 4 000 zamestnancov vrátane 1 300 umelcov, pochádzajúcich z viac než 50 rôznych krajín sveta.

Škoda, dk

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov