Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes triedy G v luxusnom prevedení? Brabus G550 Adventure 4×4

Tuningová firma Brabus, ktorá funguje už mnoho rokov a špecializuje sa tiež na úpravy vozidiel od Mercedesu, si vzala do parády Mercedes rady G 500. Aj keď na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že už nie je čo vylepšovať, Brabus G550 Adventure 4×4 predstavuje nový rozmer.

 

 

Štvorlitrový osemvalec dostal modul Brabus B40-550 PowerXtra, ktorý zároveň s úpravou turbodmýchadiel a nerezovým výfukovým systémom zvyšuje výkon na (404 kW) 550 koní pri 5600 otáčkach a krútiaci moment 800 Nm. Zrýchlenie z nuly na stovku zaberie 6,7 sekundy a maximálna rýchlosť je elektronicky obmedzená na 210 km/h.

 

 

Podvozok stojí na obrovských 22 palcových kolesách, a preto sú pre uľahčenie nástupu do auta na bokoch umiestnené vyklápacie schodky. A aby luxusu nebolo málo, cestujúci sa môžu tešit na sedačky z pravej kože a vnútorné obloženie z karbónových prvkov. Na streche auta sa nachádza pás prídavných svetiel, s ktorými uvidíte skutočne všetko aj po zotmení.

 

 

Brabus ponúka 550 Adventure 4×4 ako kompletne nový automobil, ktorý bude dokončený podľa predstáv jeho budúceho majiteľ a rovnako je pripravený do jeho podoby upraviť aj vozidlo, ktoré dodá klient. Cena zatiaľ zverejnená nebola.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov