Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Motocykel Triumph Street Triple 765 vyrobia v troch verziách

Motocyklová sezóna sa nezadržateľne blíži a výrobcovia jednostopových dopravných prostriedkov súperia v predstavovaní nových modelov. Výnimkou nie je ani značka Triumph. Výrobca originálnych motocyklov, ktorého výrobky majú správny „feeling“, uviedol na trh tri rôzne verzie stroja Triumph Street Triple 765.

 

Nový model s motorom so zvýšeným objemom 765 ccm sa bude predávať v troch prevedeniach, odlišných výkonom, výbavou a pochopiteľne cenou. Základná verzia ponesie po novom označenie S, lepšie vybavené eRko sa z pozície top modelu presunie na zlatý stred, a na jeho miesto nastúpi Street Triple RS s najvyššou špecifikáciou.

 

Azda Najzaujímavejšie parametre má Street Triple RS. Vďaka zvýšenému objemu sa trojvalec môže pochváliť najväčším výkonom (90 kW/123 koní) a krútiacim momentom (77 Nm) v histórii modelu. V motore sa pritom nemenilo len vŕtanie a zdvih, ale viac ako 80 nových dielov vrátane kľukového hriadeľa, Nikasilom potiahnutých hliníkových vložiek a upravených piestov.

 

V prípade modelu RS dostane nový majiteľ farebný 5“ TFT panel ako prístrojovú dosku, päť jazdných režimov, laptimer, kontrolu trakcie, rýchloradenie (quickshifter) a vypínateľné ABS. Čo sa týka stylingu, tak model RS bude vybavený denným LED svietením, farebnou krovkou a podmotorovým klínom a nižším ochranným krytom reťaze.

 

Za vynikajúce brzdné vlastnosti vďačí motocykel Street Triple 765 RS brzdovému systému Brembo M50 s dvojitými 310mm kotúčmi, na predku a štyrmi piestkovými radiálnymi brzdičmi. Predná „upside-down“ vidlica Showa má priemer 41 mm a je plne staviteľná, rovnako ako zadná tlmiaca jednotka Öhlins STX40.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov