Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Bentley Bentayga s exkluzívnym rybárskym setom Mulliner

Ani neuplynulo veľa času odvtedy, čo Bentley uviedol na trh model Bentayga, ktorý je považovaný za najvýkonnejšie a najdrahšie SUV na svete. Teraz sa automobilka rozhodla, že osloví majetných rybárov respektíve špecialistov na muškárenie a lov pstruhov, pre ktorých je v aute exkluzívny rybársky set od firmy Mulliner.

Set Bentayga Fly Fishing by Mulliner je ukážkou nádherného dizajnu a bravúrneho majstrovstva pri opracovaní materiálov. Ten pozostáva z troch oddelených kožených boxov. Okrem vodotesného úložného priestoru na úlovky mysleli výrobcovia setu aj na priestor pre občerstvenie a potrebnú rybársku výbavu. K dispozícii je aj chladnička s porcelánovou sadou riadu.

Bentley_03    Bentley_02

Súčasťou „aristokratického“ setu, ktorého cena sa pohybuje okolo 80.000 libier (95.568 eur), sú aj štyri hliníkové kazety na navijaky. Kvarteto prútov sa nachádza v dolnej časti batožinového priestoru a uložené sú v špeciálnych čalúnených tubusoch z kože. Pár sieti sa ukrýva v špeciálnych kožených taškách, pričom súčasťou setu je aj drevený kufrík na rybárske nohavice a topánky.

Bentley_04

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov