Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Nissan Juke Dynamic

Po nedávnom predstavení limitovanej edície z modelu Qashqai Black Edition tu máme ďalšiu „limitku“ od Nissanu. Tou je model Juke Dynamic, ktorý je už aktuálne k dispozícii u predajcov Nissan.

Po úspechu crossoverov tak značka skúša jubilejné verzie práve v tejto automobilovej kategórii. Je to logický krok, najlepšie predávajúci tovar ešte vyšperkujú limitovanou edíciou a predajné čísla môžu rásť.

Nissan si je toho vedomý a tak tu máme limitovanú edíciu z crossoveru Juke. Verzia s prívlastkom Dynamic vychádza z najvyššej línie výbavy N-Connecta. K dispozícii je v dvoch exteriérových farbách, čiernej a červenej Magnetic.

Súčasťou štandardnej výbavy je balík na prispôsobenie ladený do červeného odtieňa. Jeho súčasťou sú farebne zladené ozdobné časti predného a zadného nárazníka, kryty vonkajších spätných zrkadiel, strešný spojler, prahové lišty a 18-palcové disky.

Nissan Juke Dynamic

Tie sú pre verziu Dynamic upravené a skombinované s exteriérovou farbou. V interiéri pribudnú polokožené sedadlá s čiastočným červeným čalúnením. Vnútorné spätné zrkadlo má špeciálny červený kryt.

V tej istej farbe sú vyvedené tiež vetracie otvory, obloženia dverí alebo stredová konzola. Čierne velúrové koberčeky sú ozdobené červeným logom Juke. Zákazník má na výber 2 najpredávanejšie motory.

K dispozícii je tak zážihový preplňovaný štvorvalec 1,2 DIG-T s maximálnym výkonom 85 kW (115 k). Vznetová alternatíva v podobe motora dCi so zdvihovým objemom 1,5 litra má maximálny výkon 81 kW (110 k) a priemernú spotrebu 4,1 l/100 km.

Nissan Juke Dynamic vychádza z najvyššej línie výbavy. V sériovej výbave tak nájdeme navigačný systém NissanConnect s dotykovým 5,8-palcovým displejom, digitálne rádio DAB alebo parkovaciu kameru. Zážihová verzia začína na 16 690 € a vznetový model štartuje na 18 640 €.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov