Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


VW Beetle a VW Beetle Cabriolet – model 2017

VW Beetle a VW Beetle Cabriolet: športové nárazníky, nové farby a textílie a početné možnosti prispôsobenia poskytnú svieži vzhľad.

Volkswagen aktualizuje svoj modelový rad Beetle a Beetle Cabriolet a ponúka niekoľko nových modelov. Od klasického sériového modelu s mnohými inováciami až po „Chrobák Exclusive“ pre milovníkov modelu Beetle je to životný štýl s tradíciou.

vw beetle 4       Volkswagen Beetle ? Modelljahr 2017

VW Beetle, jeden z najemocionálnejšej časti značky Volkswagen, prichádza s novinkami.  K dispozícii sú nové farby “Bottlegreen Metallic” alebo “White Silver Metallic”. Má nový plochší nárazník a teda športovejší. Model R-Line (predtým Beetle Sport) signalizuje väčšiu dynamiku. Medzi novinky patria farebné LED koncové svetlá a 17-palcové kolesá “Philadelphia” a 18-palcové ráfiky kolies “Ravenna Adamantium. Ďalšie možnosti prispôsobenia sú tvorené tromi novými látkami sedadiel a moderným štýlom balíčkov, ktoré prinášajú ešte viac farby do interiéru. Nový Beetle je k dispozícii ako Coupé aj Cabriolet. Škálu pohonných agregátov tvoria tri výkonné zážihové a dvojica výkonných vznetových motorov, ktorých výkonové spektrum sa pohybuje v rozmedzí od 77 kW/105 k po 162 kW/220.

vw beetle 5       Volkswagen Beetle Cabriolet ? Modelljahr 2017

Špeciálna  modifikácia Beetle Denim má17-palcové kolesá “Circle” a v interiéri športové sedadlá.Pre tých, ktorí uprednostňujú športovejšie auto je prpravená modifikácia R-Line.

Do konca roka 2016 bude k dispozícii aj zvláštny model “ALLSTAR”. Vyznačuje sa liatymi 17- palcovými kolesami “Linas”, dvojzónovou klimatizáciou Climatronic s reguláciou teploty, rádiovým a navigačným systémom Discover. Špeciálne modely Beetle Exkluzív a Beetle Cabriolet Exkluzív majú základ v dizajne a výbave modelu R-Line. Ich skutočnou prednosťou je kožené čalúnenie, vďaka kgorému ostáva v interiéri pohoda aj na priamom slnečnom svetle a tým aj najvyšší komfort sedenia.

Predaj všetkých modelov Beetle začne okamžite. R-Line so špičkovým motorom (162 kW / 220 koní) bude k dispozícii v polovici júna.

VW (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov