Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kia Motors a Total predlžujú partnerstvo

Total Lubrifiants ostáva na ďalších 5 rokov odporúčaným a výhradným partnerom spoločnosti Kia pre automobilové mazivá.

Kia Motors Corporation a Total Lubrifiants predĺžili svoju strategickú dohodu o partnerstve. Total tak zostáva na ďalších 5 rokov pre Kia Motors Corporation výhradným dodávateľom automobilových mazív pre vozidlá Kia.

Od januára 2017 budú značkové automobilové mazivá TOTAL exkluzívne odporúčané a dostupné aj zákazníkom v rámci celej servisnej siete Kia u viac ako 5 500 predajcov v 180 krajinách, vrátane trhov v krajinách západnej Európy.

Predĺženie spolupráce, ktorá začala v roku 2011, prinesie výhody všetkým majiteľom vozidiel Kia a ich predajcom. Siete Kia získajú prístup k vysokovýkonným motorovým olejom Total Quartz, špeciálne vyvinutým na optimalizáciu výkonu a spoľahlivosť motorov Kia, ktoré idú ruka v ruke so znižovaním spotreby paliva.

Kia a Total budú rozvíjať aj spoločné marketingové programy zamerané na zvýšenie zisku predajcov Kia a na udržanie spokojnosti zákazníkov.

Prostredníctvom tohto partnerstva, Kia a Total Lubrifiants potvrdzujú spoločný cieľ zameraný na posilnenie svojej rastúcej globálnej pozície. V rámci „aliancie zručností“ tiež plánujú zúročiť vzájomné silné stránky, podporiť tak rozvoj produktov a služieb najvyššej kvality a rozvinúť jedinečnú skúsenosť zákazníkov servisu Kia.

Na foto Steven Yoon, viceprezident zámorskej servisnej divízie v Kia Motors Corp (vľavo) a Pierre Duhaut, generálny manažér Automobilovej divízie v Total Lubrifiants (vpravo) slávnostne podpisujú predĺženie vzájomného partnerstva na ďalších 5 rokov.

Kia (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov