Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Májové číslo časopisu AUTO MAGAZÍN už v predaji!

Piate tohtoročné číslo časopisu AUTO MAGAZÍN s tradičnou prílohou PROFI AUTO čaká na vás v predajniach tlače na celom Slovensku.

 

Májové číslo časopisu AUTO MAGAZÍN s tradičnou prílohou PROFI AUTO prináša bohatú paletu rôznych tém, a tak si zaujímavé čítanie nájde automobilový nadšenec ale aj pragmatik.

 

AUTO MAGAZÍN

Veľký priestor venujeme Bratislavskému autosalónu, počas ktorého sme spolu s organizátorom výstavy, spoločnosťou Incheba, a.s., už tradične v rôznych kategóriách volili AUTO AUTOSALÓNU. Na výstave, ktorá sa aj tento rok tešila veľkému záujmu návštevníkov, sme nemohli chýbať. Tento ročník však pre nás bol špeciálny, na našom stánku sme totiž do života uviedli vlastný projekt – súťaž Vodič roka 2016, ktorému venujeme rozsiahly materiál vrátane prvých súťažných otázok. Nezabudnite sa prihlásiť do súťaže.

 

Na stránkach časopisu nájdete bohatú paletu automobilov vo forme testov, prvých jázd či reportáží. Tešiť sa môžete napríklad na Ford Ranger, Porsche 718 Boxster, Kiu Sportage, DS3, Opel Astra, Citroën C4 Cactus, Daciu Sandero, Range Rover Evoque alebo ikonickú Mazdu MX-5.  Pozornosť fanúšikov alternatívnych pohonov by sme upriamili na test populárneho SUV  Toyota RAV4 2,5 Hybrid AWD.  Lahôdkou pre oči i srdce fajnšmekra sú zasa stránky venované dizajnu – predstavujeme na nich štúdiu BMW Vision Next 100.

 

V rámci rubriky Multitest kolega porovnal dve ambiciózne limuzíny: Renault Talisman a Kia Optima

 

Test mesiaca predstavuje ešte novotou voňajúci Renault Mégane.

 

Aj v májovom čísle prinášame rozhovory s manažérmi z oblasti automobilizmu. Navštívili sme zaujímavú výstavu Amper Motion 2016, ktorá sa konala v Brne. Miesto venujeme aj automobilovým veteránom. Na mušku sme si v májovom čísle zobrali skutočnú ikonu – Alpine A110.  Už tradične sme sa pozreli na motocykle. Pre čitateľov sme pripravili zaujímavý článok o tajomstvách jazdy na skútroch. Nezabúdame ani na motoristický šport: Formula 1, WTCC atď.

 

PROFI AUTO

Na profesionálnej úrovni sa venujeme okrem iného systému Renault Multi-Sence, pneumatike budúcnosti Goodyear Eagle 360 a najnovšej automobilovej technike aj v iných oblastiach. Testujeme Volkswagen Caravelle, zajazdiť sme si boli na autobusoch Mercedes-Benz Tourismo. Uverejňujeme tiež 22. časť seriálu venovaného vzdelávaniu.

 

AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO 05. 2016, najkvalitnejší motoristický časopis na Slovensku, je už k dispozícii v predajniach tlače.

 

Peter Lacena

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov