Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ženeva 2016: Peugeot Traveller – nový, komfortný cestovateľ

Peugeot Traveller bude predstavia vo svetovej premiére na autosalóne v Ženeve. Pre značku je významným vstupom do sveta Combispace a Navette VIP.

Dizajn značky Peugeot prináša do tohto segmentu nové identifikačné znaky svojich hatchbackov a SUV. Výrazný dizajn modelu PEUGEOT Traveller vyžaruje silu a eleganciu.

Peugeot Traveller má mnoho silných stránok a môže sa stať referenciou v segmente. Jeho nová verzia modulárnej platformy EMP2 je zárukou vysokej kvality, efektívnosti a rekordnej spotreby v segmente.

Motory BlueHDi EURO6 sú vybavené najefektívnejšou technológiou redukcie znečisťujúcich látok s SCR umiestneným pred FAP filtrom.  Táto technológia, ktorá je od roku 2013 už overená, kombinuje jazdné vlastnosti a výkon až 180k a 400 Nm so spotrebou a emisiami CO2 best in class v segmente. Modelový rad vykazuje priemernú spotrebu 5,4 l/100 km, resp. 140 g/km.

Jazdné vlastnosti vozidla Peugeot Traveller sú adekvátne know-how značky Peugeot a poskytujú pokojné cestovanie, luxusné prostredie a komfort. PEUGEOT Traveller ponúka viacero konfigurácií, až do 9 miest na sedenie a výbavu často jedinečnú v segmente, čím je toto vozidlo príjemné a prispôsobí sa každodenným podmienkam.

Peugeot Traveller ponúka 2 produktové rady: jeden pre individuálnych a jeden pre profesionálnych zákazníkov, každý bude v ponuke s 2 úrovňami výbavy. Pre individuálnych zákazníkov je Combispace vo výbave Active a Allure dostupné s 5, 7 alebo 8 miestami; pre profesionálov z oblasti prepravy osôb, je Navette k dispozícii s výbavou Business s 5 až 9 miestami a Business VIP so 6 a 7 miestami.

PEUGEOT Traveller je k dispozícii s 3 dĺžkami, všetky sa dajú nakonfigurovať na 5 až 9 miestne vozidlo:

  • Compact 4,60 m;
  • Standard 4,95 m;
  • Long 5,30 m

Viac informácií prinesieme neskôr v redakčnom teste.

Peugeot, DK

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov