Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN na Autosalóne Nitra 2015

Auto Magazín, Profi auto a samozrejme nakladateľstvo LUCY MEDIA ako také, boli tradičnými vystavovateľmi na Autosalóne Nitra. Tohtoročný sa konal od štvrtka 8. do nedele 11. októbra 2015. Našu expozíciu navštívili tisícky priaznivcov motorizmu!

Nitra2015_02   Nitra b

V pestrej expozícii nášho časopisu bola azda najočividnejším lákadlom Veľká predplatiteľská súťaž. Kto si u našej hostesky predplatil Auto magazín a Profi auto na rok 2016 (za 20 €), automaticky postúpil do žrebovania o hlavnú výhru, ktorou je KIA Rio (na tri mesiace  s pobytom vy Vysokých Tatrách, vystavená v našej expozícii) a o ďalšie ceny v celkovej hodnote 25 000 €. Medzi nimi napríklad motocykel Yamaha, značkové bicykle, nosiče, navigácie… No nielen to, naši priaznivci si mohli priamo v areáli výstaviska sami vyskúšať vynikajúci elektromobil Kia Soul (v sprievode redaktora Auto magazínu).

Táto akcia sa stretla s veľkou odozvou a elektromobil si v našej réžii vyskúšalo vyše 50 našich čitateľov!

Pozornosť v našej expozícii lákali aj atraktívne motocykle – napr. Harley Davidson – ktoré vystavoval Motoshop Žubor Banská Bystrica.

Nitra c

Expozíciu časopisov Auto Magazín a Profi Auto mohli návštevníci nájsť v Pavilóne F, priamo vedľa hlavného vchodu na výstavisko.

ĎAKUJEME, ŽE STE V HOJNOM POČTE NAVŠTÍVILI NAŠU EXPOZÍCIU, VYSKÚŠALI SI ELEKTROMOBIL A KÚPILI SI, ČI PREDPLATILI AUTO MAGAZÍN. 

TEŠÍME SA NA ĎALŠIE STRETNUTIA S VAMI, NAŠIMI ČITATEĽMI!

Dalibor Klíma, foto J. Paška

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov