Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi / JD Power

V každoročne vydávanom rebríčku spokojnosti agentúry “JD Power and Associates” (USA), ktorá je jednou z najuznávanejších spoločností pre prieskum trhu, sa automobilka Mitsubishi Motors opäť stala jednou z najlepších na nemeckom automobilovom trhu.

V aktuálnom vydaní rebríčka prieskumu JD Power 2015 obsadil tento tradičný japonský výrobca automobilov s logom troch diamantov na kapote vynikajúce druhé miesto v spokojnosti zákazníkov a to hneď za japonským konkurentom a pred akýmikoľvek iným nemeckým výrobcom či dovozcom vozidiel.

Na prieskume JD Power sa zúčastnilo 15 000 motoristov, ktorí hodnotili kvalitu, spoľahlivosť, príťažlivosť a náklady na údržbu. Nový prieskum bol doplnený o index spokojnosti zákazníkov CSI (Customer Service Index), v ktorom bola hodnotená spokojnosť s predajcom a to od prevzatia vozidla až po kvalitu garančných služieb.

Martin Krob, generálny riaditeľ M Motors SK dodal: „Najnovší prieskum sa síce týka nemeckého trhu, avšak ponuka modelov na našom trhu ako aj automobilová mentalita na Slovensku sú veľmi blízke nemeckému trhu. Preto sú výsledky prieskumu JD Power relevantné aj pre Slovensko.“

AutoBinck Group SK (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov