Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Golf Sportsvan s paketom R-Line

Model Golf Sportsvan nie je určený na športovú jazdu. Je to pohodlné MPV, ktorého „prácou“ je prevážanie batožiny a ľudí. Optický paket, ktorý z neho spraví športovejší automobil, však doteraz v ponuke nebol.

Dnes je bežné, že dizajn športovo ladených modelov sa aplikuje aj na základnejšie. Po cestách tak jazdí Audi A4 2,0 TDI s S-Line, BMW 320d s M-Paketom alebo Mercedes-Benz C 200d s AMG exteriérom.

Vodiči Volkswagena Golf Sportsvan budú môcť odteraz premeniť bežný exteriér modelu na športovejšie ladený „look“. Dopomôže im k tomu dostupný paket R-Line, ktorý začal výrobca pre tento model ponúkať.

Upravená športovejšia verzia Golfu Sportsvan na rozdiel od bežného Golfu neexistuje a dizajnéri preto prepracovali základný exteriér.

Volkswagen ponúka balík R-Line na viaceré modely. Golf Sportsvan s R-Line paketom oficiálne predstavia na autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom. R-Line balík zmení exteriér a aj interiér automobilu.

K dispozícii však bude tiež balík R-Line pre úpravu len exteriéru vozidla. Automobil tak dostane prepracovaný predný nárazník s vetracími otvormi a chrómovanými prvkami. Zadný nárazník je tiež prepracovaný a doplnený o malý difúzor.

Volkswagen Golf Sportsvan R-Line Volkswagen Golf Sportsvan R-Line

Koncovky výfuku sú pochrómované a dizajnéri tiež zatmavili zadné svetlomety. Bočné rozšírenie prahov je vo farbe karosérie. Na predných dverách a v prednej maske pribudne znak R-Line.

V interiéri nájdeme športové sedadlá s látkou Race a bočnými oporami s mikrovláknom San Remo. Názov R-Line bude tiež na predných sedadlách. Vnútorné rohože budú mať kontrastné prešívanie a pedále budú z nerezovej ocele.

Doplnkom bude R-Line športový volant a ozdobné prešívanie na radiacej páke, lakťovej opierke a výplni dverí. Paket dopĺňa progresívne riadenie, zatmavené zadné sklá, športový podvozok (o 65 mm nižší voči sérii) a disky s rozmermi od 17 do 18 palcov.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov