Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Športová elegancia pre Nissan Micra N-TEC

Už tridsať rokov je klasik triedy malých automobilov Nissan Micra pevnou súčasťou modelovej palety japonského výrobcu.

Nový Nissan Micra vyzerá vo variante N-TEC športovejšie s rozšírenou sériovou výbavou. Kombinuje markantný dizajn s maximálnym komfortom a inovatívnou technológiou. Jeho športový vzhľad podčiarkujú 16-palcové ráfiky kolies z ľahkých zliatin a stmavnené zadné okná.

Verzia N-TEC, dostupná v kompletnej palete farieb, vrátane atraktivnej šedej Tungsten, má aj kompletnú výbavu verzie Acenta, ale vďaka svojim modernizáciám je najštýlovejší a najkompletnejší  z celej ponuky. Micra N-TEC obsahuje navigačný systém NissanConnect druhej generácie, luxusnú technológiu vyvinutú pre obľúbený rad crossoverov značky Nissan, ktorá obsahuje najrôznejšie aplikácie, akou je TripAdvisor a vyhľadávanie Google. K ďalším technologickým vylepšeniam patria stierače s dažďovým senzorom, automatické prepínanie svetiel, predné hmlovky a automatická klimatizácia, rovnako ako zadné parkovacie senzory a systém merania parkovacieho miesta k bezproblémovému pohybu po meste.

Nissan Micra b        Nissan Micra a

Model Micra N-TEC predurčuje k jazde v meste živá ovládateľnosť a malý polomer otáčania. S mestským štýlom tohto svižného autíčka ladí i jeho prepracovaný exteriér, ktorý prevzal prvky najnovšieho vozidla Nissan Note s dynamickými 16″ hliníkovými kolesami, štíhlymi saténovo chromovanými zrkadlami a zladenými kľučkami dverí, rovnako ako tónovanými sklami a chromovanými rámčekmi predných hmloviek.

Aj interiér dostal elegantnú novú tvár so športovým koženým volantom s modrým obšitím a zladeným dvojtónovým modro-čiernym čalúnením s modrými stehmi. Nádych elegancie vyjadruje aj stredová konzola novej generácie v lesklom čiernom vyhotovení a s chrómovými prvkami, ktoré sa tiahnu naprieč priestrannou kabínou až k lakťovým opierkam vo dverách.

Dôkladné prepracovanie najnovšej verzie Micry završujú moderné motory Nissan, ktoré spĺňajú najnovšie emisné normy EURO 6. Nissan Micra, dostupný so zážihovým motorom 1,2 l s výkonom 59 kW/ 80 k (so spotrebou od 4,3 l/100 km) a zážihovým motorom 1,2 DIG-S s výkonom 72 kW/ 98 k (so spotrebou od 3,6 l/100 km), je jedným z najúspornejších a najekologickejších malých automobilov na našich cestách

Nissan (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov