Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Letný AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO čakajú na vás.

Dovolenkové čítanie zamerané na motorizmus vo všetkých súvislostiach – to je letné dvojčíslo časopisov AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO 7+8 / 2015. Čakajú na vás všade tam, kde kupujete dennú tlač.

Tradíciou letného dvojčísla už možno nazvať čitateľskú súťaž LETNÁ DETEKTÍVKA.Podmienky súťaže nájdete práve v letnom dvojčísle. Prezradíme aspoň ceny: prvou je automobil Hyundai i30 na dva týždne aj s palivom, ďalšími napr. horský bicykel, kamera do auta, navigácie a mnoho ďalších.

Dovolenkový AUTO MAGAZÍN vás zavedie do zaujímavých zákutí Slovenska. V rozsiahlom, typicky dovolenkovom článku, určite aj vy nájdete inšpiráciu, ktoré miesta zadať do vašej navigácie a spríjemniť si na nich leto. Pre istotu vám poradíme aj s cestovným poistením a tiež ako sa na dovolenkovú cestu autom správne pripraviť.

AUTO MAGAZÍN opäť podrobne predstavuje najnovšie modely automobilov na (nielen) našom trhu. V Teste mesiaca nový Renault Espace, v Multiteste porovnáme rodinnú Toyotu Verso s Citroënom C 4 Picasso. Z ďalšej vyše dvadsiatky predstavení vyberáme námatkou: Mercedes-Benz GLC, Honda Civic Type R, Isuzu D-Max, Renault Kadjar, Hyundai i30 Turbo, Audi Q7… Pozrite sa s našimi redaktormi aj na niekoľko motocyklov (napr. BMW R 1200 GS Adventure), športových udalostí (nemohli sme chýbať na pretekoch WTCC na Slovakiaringu). Spoločne si zavzdychajme nad klasickým Porsche 911 Carrera 4, či nad nadpozemsky krásnymi účastníkmi Concorso d´Eleganza Villa d´Este.

AUTO MAGAZÍN prináša aj rozhovory s poprednými manažérmi a osobnosťami showbiznisu, venuje sa „zeleným“ technológiám automobilov, neobchádza ani jazdené autá a mnoho ďalších tém, akokoľvek súvisiacich s motorizmom u nás i vo svete.

PROFI AUTO sa na motoristické témy pozerá očami profesionálov. Venuje sa kamiónom i kamiónovej doprave, testuje ľahké úžitkové vozidlá Opel Movano Combi, Peugeot Partner a Citroën Berlingo. V rubrike Technika nájdete informácie o najnovších elektronických asistenčných systémoch. Zavedieme vás do dobrých servisov aj do oblasti vzdelávania. Technických tém je oveľa viac a kto sa o ne zaujíma, určite ho zaujmú.

Letné dvojčíslo AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO sa na vás tešia aj počas dovolenkových mesiacov v predajniach tlače na celom Slovensku. A nezabudnite sa pozrieť ani na náš web www.automagazin.sk…

Dalibor Klíma

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov