Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan Juke R sa vracia s ostrou verziou

Nissan Juke je typickým zástupcom crossoverov do preplnených mestských ulíc. Nissan však nezabúda na športovo ladených vodičov, ktorí s radosťou prijmú silnejšie vozidlo. Juke R je určený práve pre nich.

Nissan Juke s vyššou svetlou výškou ľahko prejde cez horšie prejazdné komunikácie, prípadne ľahším terénom k chate. Niektorým však chýba v ponuke silnejší motor. Nissan preto pripravuje špeciálnu ostrejšiu verziu Juke R s prívlastkom Nismo. Môžeme očakávať veľmi silný automobil, ktorý bude poháňať upravený motor práve z dielne Nismo.

Novinku predstavia 25. júna na festivale rýchlosti v anglickom Goodswoode. Nissan zatiaľ neuverejnil žiadne bližšie informácie, k dispozícii je len jediná fotografia. S najväčšou pravdepodobnosťou sa však pod prednú kapotu dostane motor, ktorý poháňa model GT-R.

Predchádzajúcu verziu poháňal vidlicový šesťvalec s výkonom 406 kW (552 k). Automobil zrýchľoval z 0 na 100 km/h za 3,7 sekundy. Novinka s posilneným motorom tak môže atakovať zrýchlenie okolo 3,5 sekundy. Bližšie informácie prinesieme po oficiálnom predstavení.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov