Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen CC Dynamic Black

Volkswagen predstavil novú edíciu modelu CC, len niekoľko mesiacov po oficiálnom predstavení nového modelu Passat, z ktorého bude vychádzať tiež nová verzia modelu CC. Limitovaná edícia bude k dispozícii na trhoch v Európe s rôznymi motorizáciami.

Automobilky uvádzajú na trh limitované edície svojich modelov z rôznych dôvodov. Hlavným býva oživenie predaja. Volkswagen CC súčasnej generácie je v predaji už niekoľko rokov a onedlho príde na trh jeho nástupca.

Názov Dynamic Black je ľahko identifikovateľný podľa výraznej čiernej exteriérovej farby. Volkswagen tvrdí, že s novou limitovanou edíciou je Passat CC výhodnejší až o 3 700 € vďaka bohatšej sériovej výbave.

Hlavnými poznávacími znakmi edície Dynamic Black sú 18-palcové disky kolies s dizajnom Talladega. V sériovej výbave pribudnú bi-xenónové svetlomety s netradičnými LED dennými svetlometmi v tvare bodového osvetlenia.

Dynamický vzhľad dopĺňa aerodynamický balíček R-Line, ktorý je k dispozícii v bežnom modeli za príplatok. Športovo ladený balík dizajnových zmien je na vozidlách CC výnimočný a preto bude edícia Dynamic Black ľahšie identifikovateľnejšia.

V interiéri pribudnú kožené sedadlá Nappa v špeciálnej čiernej farbe spolu s čiernym stropom. Prešívanie na sedadlách bude v kontrastnej šedej farbe Art Grey. Športový dojem v interiéri doplnia lesklé strieborné pádla pod volantom a športové pedále.

V štandardnej výbave bude tiež navigačný systém s Bluetooth pripojením telefónu, zimný balíček a parkovací asistent. Nový Volkswagen CC Dynamic Black bude dostupný so zážihovými a vznetovými motormi TSI a TDI.

Benzínový motor bude k dispozícii s výkonom 110 kW (150 k). Vznetové verzie budú mať výkon 110 kW (150 k) a 135 kW (184 k). Všetky motorizácie spĺňajú emisnú normu Euro 6. K dispozícii bude 6-stupňová manuálna alebo 7-stupňová automatická prevodovka. Základná cena v Nemecku je stanovená na 38 200 €.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov