Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Motocykle BMW: možnosti individuálnej úpravy

Nádrže z ručne brúseného hliníka dodávajú motocyklom punc umeleckého diela.

BMW R nineT priťahuje nadšencov výkonných puristických nekapotovaných motocyklov už od svojho uvedenia na trh v minulom roku. Vďaka drsnému šarmu flat-twin motora a dizajnovým prvkom z rôznych období sa v ňom spája inovatívna technológia, klasický štýl a modulárny koncept. Majiteľ má na výber spomedzi pestrej škály príslušenstva od BMW Motorrad, pomocou ktorého môže R nineT prispôsobiť svojim predstavám.

BMW Motorrad ďalej rozširuje možnosti individuálnej úpravy vďaka dvom verziám špeciálnej hliníkovej nádrže – ručne brúsená, ošetrená lesklým lakom s viditeľnými alebo zahladenými švovými zvarmi.

BMW moto

Obe hliníkové nádrže, ktorých tvar, objem a hmotnosť sa v ničom neodlišuje od sériovej verzie, zdôrazňujú neoklasickú príťažlivosť R nineT a dodávajú mu exkluzívny vzhľad, prvotriedny charakter a možnosť individualizácie. Keďže je ich povrch ručne brúsený, každá nádrž je jedinečná. Manuálna úprava palivovej nádrže, samozrejme, spĺňa kvalitatívne normy BMW Motorrad.

Cena v Nemecku vrátane 19 % DPH je 1 695,- eur (s viditeľným švovým zvarom) a 1 795,- eur (s vyhladeným švovým zvarom). Nádrže inštalujú výhradne partneri BMW Motorrad. Obe hliníkové verzie sa budú predávať po celom svete rovnako ako sériovo vyrábaná nádrž. Na trh budú uvedené v máji.

BMW (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov