Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový konfigurátor Porsche

Automobilka Porsche naprogramovala nový konfigurátor vozidiel dostupný na internetových stránkach výrobcu. Konfigurátor je dostupný tiež z tabletov a mobilných zariadení.

Nový konfigurátor umožňuje konfigurovať si nové vozidlo z bežného počítača, tabletu alebo smartphonu. Je to unikátna novinka v automobilovom priemysle, ktorá posúva kúpu nového vozidla do iných sfér.

Umožňuje viac ako rôzne ilustrácie nových automobilov. Pokročilé odkazy na výbery produktov podporujú proces konfigurácie nového automobilu.

Porsche konfigurátor Porsche konfigurátor

Po nakonfigurovaní nového Porsche predstaví konfigurátor vozidlo v 360° zobrazení. Nový automobil môžete tiež zdieľať s priateľmi a rodinou. Porsche dealer môže z online konfigurátora čerpať údaje pre rýchlejšie zadanie vozidla do výroby.

Podľa Porsche trvá priemerná konfigurácia vozidla 16 minút. Ročne vyskúšakonfigurátor Porsche  15 miliónov fanúšikov a spolu vykonajú 540 miliónov kliknutí na rôzne prvky výbavy. Porsche konfigurátorom vyšlo v ústrety novým technológiám. Viac ako 40 % návštevníkov stránky porsche.com totiž pristupuje na internet pomocou mobilných zariadení.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov