Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Citroen Aircross

Nový koncept z dielne Citroenu má už sériovú podobu. Model C4 Cactus už brázdi ulice miest a nový koncept pokračuje v tomto dizajne. Novinka kombinuje SUV a MPV.

Citroen od spustenia výroby automobilov pred 95. rokmi predal viac ako 50 miliónov vozidiel. Pri tejto príležitosti predstavuje koncept s víziou automobilovej budúcnosti. Kreatívny a odvážny dizajn zabezpečí výnimočnosť medzi inými modelmi.

Pre Citroen typický komfort a vzdušný interiér prevláda tiež v novom koncepte. Pre pasažierov ponúkne Aircross moderný, svetlý a svieži dizajn interiéru a pokrokové technológie. Koncept je tiež vybavený plug-in hybridnou technológiou.

Citroen Aircross Citroen Aircross

Citroen začal novú éru automobilov s modelom Cactus. Model Aircross zmiešava dizajnové prvky SUV a dizajnového modelu Cactus. Nový koncept ukazuje schopnosť automobilky presadiť svoju identitu vo všetkých segmentoch vozidiel.

Dizajnová revolúcia začína s výrazným lakovaním do oranžovo-červenej farby. Vyváženosť automobilu dopĺňajú dizajnové prvky Alloy Bumps a Air Signs. V interiéri vozidla konštruktéri pripravili všetko pre pohodu posádky.

Citroen Aircross Citroen Aircross

Nové úložné priestory ponúknu pre majiteľov bezproblémové prepravy celej rodiny na dlhých trasách. Koncept je vybavený dvomi 12-palcovými HD obrazovkami, z ktorých jedna môže byť prenosná.

Plug-in hybridný pohon predstavuje nový spôsob dopravy budúcnosti. Citroen Aircross koncept bude predstavený na autosalóne v Šanghaji. Význam čínskeho trhu je pre Citroen zásadný, 25 % celosvetového predaja automobilov pripadá na trh v Číne.

MM, Citroen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov